27 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Haber Vermek Rüyada Haber Vermek
HaberTL.com

Rüyada Haber Vermek

16 Şubat 2018 981 Yorum Yap

Rüyada Haber Vermek

Haber Vermek rüya tabiri, Rüyamda Haber Vermek gördüm? Haber Vermek rüya yorumu, Haber Vermek ne demektir, Haber Vermek neye işare..

Haber Vermek rüya tabiri, Rüyamda Haber Vermek gördüm? Haber Vermek rüya yorumu, Haber Vermek ne demektir, Haber Vermek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Haber Vermek görmek ile alakalı tabirler? Haber Vermek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Kisinin ruyada gizli kalmasi gereken herhan­gi bir seyi aciga (ortaya) cikarmak maksadiyla haber verdi­gini gormesi, malini, parasini, israf edecegine ve kendisi­nin sorumlu oldugu emaneti veya emanetleri ehil (layik) olmayan kisiye veya kisilere vermek gafletinde (yanlisligin­da) bulunacagina ve dolayisiyla pismanliga isaret eder. Ruyada iyi bir haber aldigini gormek, ask ve muhabbete isaret eder. Ruyada iyi bir haber veren kisiyi gormek, o kisi tarafindan korunmaya isaret eder. Ruyada kendisine bir haber verildigini gor­mek, sevinecegi bir haber alacagina isaret eder. Ruyada bir olu veya bir cocuk tarafindan, kendisine haber verildigini gormek, verilen haberin aynen cikmasina isaret eder. Ruyada gizli bir seyi haber vermek, ihane­te, ilim ve hikmeti ehil olmayanlara vermeye isarettir. Ruyada kotu bir seyi haber vermek, ikaz ve uyariya isaret eder. Bir kimsenin ruyada gizlenmesi icap eden seyi haber verdigini gormesi, malini israf et­meye isaret eder. Ruyada Allah'in (c.c.) kendisine verdigi nimetlerini haber vermesi, Allah Teala^ya sukret- meye ve verdigi nîmete hamd etmeye isarettir. Ruyada hayirli bir seyden haber almak ya­hut vermek, mujde ve sevince isaret eder.

Rüyada Haber Vermek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Haber Vermek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi