20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Halı Görmek Rüyada Halı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Halı Görmek

28 Ağustos 2018 1000 Yorum Yap

Rüyada Halı Görmek

Halı rüya tabiri, Rüyamda Halı gördüm? Halı rüya yorumu, Halı ne demektir, Halı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Halı g..

Halı rüya tabiri, Rüyamda Halı gördüm? Halı rüya yorumu, Halı ne demektir, Halı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Halı görmek ile alakalı tabirler? Halı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada hali gormek, dunya ile yorumlanir. Evinizde konfor ve bollugun artacagina isarettir. Hali uzerinde oturmak hayir ve nimete kavusmaya, kendi halisinin kucuk oldugunu gormek, omrunun kisaligina, haliyi acip sermek iyi, toplamak, kotu olarak yorumlanir. Ruyada hali gormek, genellikle hayra yorulur. Boyle ruyalar iyiye isarettir. Ruyada hali gormek, dunya mali ile tabir olunur. Ruyada kendisi icin yere bir hali serildigini gormek, uzun omre, genis rizka ve guzel bir gecime isaret eder. Ruyada tanimadigi ve bilmedigi bir yerde ayagi altina hali serilip uzerinden gectigini gormek, uzun bir yolculuga ve bilmedigi memleketleri gormeye isarettir.

Rüyada Halı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Halı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi