19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Irmak Görmek Rüyada Irmak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Irmak Görmek

16 Şubat 2018 1039 Yorum Yap

Rüyada Irmak Görmek

Irmak rüya tabiri, Rüyamda Irmak gördüm? Irmak rüya yorumu, Irmak ne demektir, Irmak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada I..

Irmak rüya tabiri, Rüyamda Irmak gördüm? Irmak rüya yorumu, Irmak ne demektir, Irmak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Irmak görmek ile alakalı tabirler? Irmak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada irmak gormek, suyu temiz ve berrak olur­sa iyi ve guzel gecinmeye yorumlanir. Suyundan icmek, hayatinizin refah ve rahat gececegine, irmakta yuzmek veya bogulmak suyu temiz ve berrak ise bol rizka, bulanik ise kuvvete ve ayni zamanda kedere, irmaktan gecmek, atlamak gam ve kederden kurtulmaya ve dusmaninizi maglup etmeye isarettir. Irmaga dustugunuzu gormek, tehlikeye dusmeye, calisip cikarsaniz selamete cikmaya, cikmazsa omrunuzun az olduguna isarettir. Irmaga girmek, buyuk zatlar ile bir arada bulunmaya isarettir. Ruyada irmak gormek, buyuk bir mevki sahibi olacagi­niza isarettir. Ruyada irmaga dustugunu gormek durumunun tehlikede olduguna isarettir. Eger cabalayip kurtulursa, selamete erecegine isarettir. Şayet irmaktan cikamadigini gorse, si­kintili gunler gecirecegine isarettir. Ruyada irmak gormek, hayir ve menfaate ermeye isarettir. Bazen de, ruya da irmak gormek, bolluk ve berekete genis maiset gecimine, rizka ve gonul ferahligina isarettir. Irma­gin sulari cekilmis tas ve camurlari kalmis oldugunu gor­mek iyi degildir. Bahtsizliga isaret eder denmistir. Ruyasinda kandan bir irmak (kan olarak akan irmak) gor­mek, buyuk musibet ve belalara isaret olarak yorumlanir. Ruyasinda kendisinin kan irmagina dustugunu gormek, ruya sahibinin dinde eksikligini ve dini vecibelerini yerine getirmedigini gosterir seklinde yorumlanmistir. Ruyada cay veya irmak tasi gormek, ruya sahibinin mesguliyet ve bahtsizligina isarettir.

Rüyada Irmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Irmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi