24 Mayıs 2024 Çarşamba - Rüyada Işık Görmek Rüyada Işık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Işık Görmek

16 Şubat 2018 1116 Yorum Yap

Rüyada Işık Görmek

Işık rüya tabiri, Rüyamda Işık gördüm? Işık rüya yorumu, Işık ne demektir, Işık neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Işık g..

Işık rüya tabiri, Rüyamda Işık gördüm? Işık rüya yorumu, Işık ne demektir, Işık neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Işık görmek ile alakalı tabirler? Işık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada isik gormek, muradina erecegine nail olacaginiza, korkularinizdan kurtulmaniza isarettir. Gunes isigi refah, ates isigi acele haber, surpriz, simsek isigi umit edilmeyecek yerden iyi haber alacaginiza, gaz isigi hastaliktan iyilesmeye, iyi talihe, kirmizi isik samimiyet ve tehlikeye, lamba isigi gulusun bir kimse icin hala makbul olduguna isarettir. Kibrit isigi hakiki ve iyi arkadasligi, fosforlu isik bu isigi karanlikta gormek, askinizin karsinizdakinin kalbine girmek, icin gec kaldigini gosterir. Projektor isigi halkin tenkidine ugramaya, mesale isigi dindarliga, safak isigi kesin basariya, mavi isik yeni dusunceye, yesil isik dikkatli olmaniza isaret eder.  Beyaz isik zihin acildigina ve iyi sihhate, sari isik paraya veya hastaliga isarettir. Ruyada isik gormek, her turlu zorlugu yenip rahata erecegine, dalaletten kurtulacagina ve gecim kolayligina isaretle yorumlanir. Ruyada mum isigi gormek, hastaliktan kurtulacaginiza ve zengin olunacagina isarettir. Ruyada ates isigi gormek, cabuk bir haber isitilecegine ve surprize isarettir. Ruyada isik gormek iyidir. Gecimin kolay­lasacagina, parlak bir gelecege kavusacagina ve ilim ve yetenekle donatilacagina isarettir.

Rüyada Işık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Işık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi