19 Mart 2024 Salı - Rüyada Jandarma Görmek Rüyada Jandarma Görmek
HaberTL.com

Rüyada Jandarma Görmek

17 Şubat 2018 1430 Yorum Yap

Rüyada Jandarma Görmek

Jandarma rüya tabiri, Rüyamda Jandarma gördüm? Jandarma rüya yorumu, Jandarma ne demektir, Jandarma neye işaret eder ve yorumlanır..

Jandarma rüya tabiri, Rüyamda Jandarma gördüm? Jandarma rüya yorumu, Jandarma ne demektir, Jandarma neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Jandarma görmek ile alakalı tabirler? Jandarma ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada jandarma gormek, guvenlik ve em­niyet olarak yorumlanir. Yolda giderken jandarmalar tarafindan cevrildiginizi veya durduruldugunuzu gormek, sevinc ve nesenizin pek uzun surmeyecegine isaret eder. Ruyada jandarma gormek, islerinde basarili ol­maya isaret eder. Bir kimsenin ruyasinda kendisinin jan­darma oldugunu ve bir karakolda bulundugunu gormesi, onun her isinde basarili bir kisi olacagina isaret eder. Bazen de jandarma gormek, bir haber almaya isarettir. Ruyasinda bir karakolda jandarma eriyle karsilasip selamlastigini ve konustugunu goren kisinin bir haber alacagina isarettir seklinde yorumlanmistir. Kisinin ruyada bir jandarma bolugunun yolda yurudugu­nu gormesi, beklemekte oldugu mujdeli bir haberi alaca­gina isaret eder seklinde yorumlanmistir. Bazi yorumcular, ruyada jandarma gormenin emniyet ve selamette, huzur icinde olmaya isaret eder seklinde yo­rumlamislardir. Ruyada jandarma gormek, basariya isarettir.

Rüyada Jandarma Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Jandarma Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
    E
    7 yıl önce
    Elif
    Oglum kayip ruyamda gurdum oglumun 8 pantolunun bide ayakabisinin teslim edildiginin görmek anlami nedir
    1  0 Yanıtla
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi