Jandarma rüya tabiri, Rüyamda Jandarma gördüm? Jandarma rüya yorumu, Jandarma ne demektir, Jandarma neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Jandarma görmek ile alakalı tabirler? Jandarma ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?
Ruyada jandarma gormek, guvenlik ve emniyet olarak yorumlanir. Yolda giderken jandarmalar tarafindan cevrildiginizi veya durduruldugunuzu gormek, sevinc ve nesenizin pek uzun surmeyecegine isaret eder. Ruyada jandarma gormek, islerinde basarili olmaya isaret eder. Bir kimsenin ruyasinda kendisinin jandarma oldugunu ve bir karakolda bulundugunu gormesi, onun her isinde basarili bir kisi olacagina isaret eder. Bazen de jandarma gormek, bir haber almaya isarettir. Ruyasinda bir karakolda jandarma eriyle karsilasip selamlastigini ve konustugunu goren kisinin bir haber alacagina isarettir seklinde yorumlanmistir. Kisinin ruyada bir jandarma bolugunun yolda yurudugunu gormesi, beklemekte oldugu mujdeli bir haberi alacagina isaret eder seklinde yorumlanmistir. Bazi yorumcular, ruyada jandarma gormenin emniyet ve selamette, huzur icinde olmaya isaret eder seklinde yorumlamislardir. Ruyada jandarma gormek, basariya isarettir.
Rüyada Jandarma Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?
Rüyada Jandarma Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.
Ruyada jandarma görmek, öncelikli olarak guvende olmaya ve ruya sahibine edilen hayir dualari sayesinde korunmaya delalet eder. Ruyada jandarma gören kisi icin dualarini esirgemeyen kisiler oldugu ve bu dualarin Allah katinda kabul olmasi sayesinde belalardan, kazalardan, musibetten, dedikodudan ve kem gözden uzak olacagi yorumu yapilir. Bu ruya, kisinin toplumda sözu gecen, itibar sahibi ve önemli bir kariyeri oldugu anlamina gelir. Ruya sahibi, sahip oldugu makam sayesinde, herkesin karsisina gecip de laf söylemeye cesaret edecegi biri degildir ve toplumda buyuk bir agirligi vardir. Ruyada jandarma gören kisinin zahmetli ve kendisine surekli zorluk cikaracak bir isi olacaktir. Bu is, ruya sahibinin uzunca bir sure basini agartacak demektir.
Rüyada Jandarma Görmek: Bakınız; Polis, Zabıta, Asker.Rüyada jandarma gören kişiyi, çok yakın zamanda büyük bazı uğraşlar bekliyor demektir. Ancak, böylesine bir rüyayı gören kişi uğraşlarının sonunda kesin bir başarıya ulaşacaktır. Rüyada jandarma gören kişiyi, kısa bir zaman içinde büyük bazı işler bekliyor demektir. Ancak, bu rüyayı gören emeğinin karşılığını fazlasıyla alacaktır. Sizi sonu belirsiz birtakım büyük uğraşlar bekliyor.Kişinin korunduğuna ve hayatının rahat geçeceğine işaret ederRüyada jandarma görmek basari ile yorum-lanir. Rüyada kendini jandarma olarak bir karakolda bulundugunu görmek, yapacagi her iste basariya ulasacagina isarettir. Kara-kolda bir jandarma eri ile karsilasip onunla selamlasmak veya ko-nusmak bir haber alacagina, bir jandarma bölügünün toplu halde cadde veya sokaktan geçtigini görmek, bekledigi müjdeli bir habe-ri alacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada jandarma görmek islerde basanya isaret eder. Bazen de rüyada jandarma görmek bir haber almaya isarettir. Bazi tabirciler jandarma görmek emniyet ve huzur içinde bulunmaya isaret eder, demislerdir.Rüyada jandarma görmek hayırlıdır. Bu insanın korunduğuna, hayatının rahat geçeceğine işaret eder.Rüyada jandarma görmek hayırlıdır. Bu insanın korunduğuna, hayatının rahat geçeceğine işaret eder.
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »
Bu kara çocukların okula gitmesi tehlike arz eder yetkililerin kar yağan il ve ilçelerde tatil yapm.. Devamını Gör »
Merhaba, 75 yaşında mütevazi bir emekliyim.benim gibi emekli bir bayan arkadaşım olsun isterim. Eşim.. Devamını Gör »
Bence tatil olsun çocuklar hasta düzelmiyorlar Hava çok soğuk tatil olsun hastayken nasıl gitsinler.. Devamını Gör »
Neden tatil edilmiyor çocuklar soğuktan hastalar düzelmiyorlar bence tatil olsun »
Merhaba aşk kadını ariyorum »
kamu personeliyim 1 gecelik ne kadar yardımcı olurmusunuz »
28 yasindayim bekarim tanismak istiyorum beni ara »
40.50 yaş arası dul bayan arkadaşlar arı yorum çünkü bende dulum pazarcık »
Merhaba iyi geceler ben haluk »
Dalaman'da yanlız yaşıyorum 38 yaşında esmer 178 boy 80 kilo beyim tanişacagim bir bayan arkadaş.. Devamını Gör »
Merhaba arkadaşlar ben Antalya Korkuteli ilçesinde yaşıyorum engelli ortapedik ayaktan yaş 33 ciddiy.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor kendisi beni çok ihmal ediyor bende bir kadın arkadaşla.. Devamını Gör »
Ben 60 yaşında bir delikanlı hanım çalışıyor beni ihmal ediyor bende kısa arkadaşlıklar arıyorum bul.. Devamını Gör »
Merhaba mersinden tanışalım »
Merhaba ben haluk iyi geceler tatlı rüyalar »
72 yaşında yanliz yaşayan biriyim .bayan arkadaş ariyorum »