10 Nisan 2025 Cumartesi - Rüyada Kör Olduğunu Görmek Rüyada Kör Olduğunu Görmek
Haber

Rüyada Kör Olduğunu Görmek

Rüyada Kör Olduğunu Görmek ne demektir, rüyada kör olduğunu görmek nasıl yorumlanır, rüyada kör olduğunu görmek nasıl tabir edilir? rüyada kör olduğunu görmek nedir ve ne anlama gelir

Takip Et
02 Aralık 2017 • Yorum Yap
Rüyada Kör Olduğunu Görmek

Kör Olduğunu rüya tabiri, Rüyamda Kör Olduğunu gördüm? Kör Olduğunu rüya yorumu, Kör Olduğunu ne demektir, Kör Olduğunu neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Kör Olduğunu görmek ile alakalı tabirler? Kör Olduğunu ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada insanin kendisini kor olmus gormesi iyi degil­dir. Dogru yoldan sapmaya, buyuk bir gunah islemeye, buyuk bir mirasa, cok sevdiginiz bir kimseyi kaybedeceginize, buyuk bir felakete ugrayacaginiza isaret eder. Bir baskasinin kor oldugunu gor­mek, umit edilmeyen bir yerden menfaate kavusacaginiza isarettir. Ruyada gorulen korluk veya kor olmak degisik sekillerde yorumlanmistir. Ruyada kor oldugunu gormek, musibetle yorumlanmistir. Ruyada gorulen kor, cahil, ah­mak, garip ve dinsiz bir kimseye isaretle yorumlanmistir. Ruyasinda kor oldugunu goren kimse, buyuk bir mirasa konar veya konacagina yorumlamislardir. Bazi yorumcular, uyku aleminde kor olmak, dinde sapikli­ga (inanc bozukluguna) veya Kur'an-i Kerim'i unutmaya isaret olarak yorumlamislardir. Fakir bir kimsenin ruyada kor oldugunu gormesi, onun zengin olacagina, fakirlikten kurtulacagina isarettir. Hapishanede tutuklu bulunan bir kimsenin ruyada kor oldu­gunu gormesi, hapisten kurtulacagina isaretle tabir edilir. Bazi yorumcular, ruyasinda kendisini kor oldugunu goren kimse dinini (inancini) kaybeder seklinde yorumlamislardir. Bazi yorumcular, ruyada gorulen kor olmak, dince sapikli­ga (inanc bozukluguna), akrabasindan buyuk bir mirasa erecegine ve zengin olacagina isaret olarak yorumlanir demislerdir. Ruyasinda kor oldugunu goren kimse, zengin olur ve olacagina isarettir. Kor oldugunu goren kimse, Kur'an-i Kerim'i unutur ve unutacagina isarettir. Bir kimse ruyasinda bir adami kor ettigini gorse, o kimse, kor ettigini gordugu kisiyi sapikliga (dini inancini bozmaya) sevk eder (dusurur) seklinde yorumlanmistir. Ruyada gorulen korluk, fakirlik sebebiyle birtakim yanlis islerde bulunmak suretiyle dinine zarar veren fakir bir kimseye isaret eder seklinde yorumlanmistir. Ruyada kor oldugunu gormek, gerceklere gozunu tikamaya, hakka teslim olmamaya, dince sapikliga, miras ya da baska sebeple zengin olmaya isaret eder. Bazen ruyada kor olmak, iyilikle anilmaya ve sozunde durmaya isarettir. Kor olmak, Kur'an-i Kerîmi unutmak ile de tabir olunur. Bir kafirin ruyada gozunun kor edildigini gormesi, o insanin kufrunden vazgececegine yahut kor eden kimse tarafindan dogru yola getirilecegine isarettir. Bir kafir ruyada kor oldugunu gorse, ona uzuntu, zarar, keder ve sikinti erisir. Ruyada kor oldugunu arkasini kibleye dondugunu gormek, sapiklik ve isaret icinde bulunmaya isarettir. Ruyada iki gozunun de kor oldugunu gormek, haya ve edepten yoksun olmaya ve utanmamaya isaret eder. Yine ruyada korluk, sapikliga, dunyaya kem bir gozle bakmaya ve dunyaya sirt cevirmeye isaret eder. Arzu ve istegi bulunan bir kimsenin ruyada kor olmasi, o kimsenin arzusuna kavusmayacagina isarettir,Ruyada kor bir adama yardim ettigini, onu elinden tutup biryere goturdugunu gormek, iyilik ve ihsan sahibi olmaya ve guzel amele isaret eder.

Rüyada Kör Olduğunu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Kör Olduğunu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar Seçimi Yapın
Diğer Haberler
K harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüyada Kumpir Görmek Ne Anlama Gelir 12:42
Rüyada Kumpir Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kumpir görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Ku..
27 Mayıs 2024 Rüya Tabirleri K Harfi 265
Rüyada Karga Görmek Ne Anlama Gelir 22:18
Rüyada Karga Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Karga görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Karg..
26 Mayıs 2024 Rüya Tabirleri K Harfi 244
Rüyada Kuzu Görmek Ne Anlama Gelir 14:53
Rüyada Kuzu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kuzu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Kuzu i..
26 Mayıs 2024 Rüya Tabirleri K Harfi 248
Rüyada Kenevir Görmek Ne Anlama Gelir 00:55
Rüyada Kenevir Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kenevir görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. ..
24 Mayıs 2024 Rüya Tabirleri K Harfi 251
Rüyada Kız Bebek Doğurmak Görmek Ne Anlama Gelir 15:59
Rüyada Kız Bebek Doğurmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Kız Bebek Doğurmak görmek ile ilgili rüya tabir..
25 Haziran 2023 Rüya Tabirleri K Harfi 388
Rüyada Köpek Sevmek Görmek Ne Anlama Gelir 15:56
Rüyada Köpek Sevmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Köpek Sevmek görmek ile ilgili rüya tabirle..
25 Haziran 2023 Rüya Tabirleri K Harfi 355
Son Yorumlar
  • Hilmi 03.05.2025 12:18

    Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »

  • Hilmi 03.05.2025 12:15

    Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »

  • Evlilik 03.05.2025 01:34

    Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »

  • Napoli 26.04.2025 14:02

    Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »

  • Murat Kaya 23.04.2025 23:40

    Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »

  • HASAN 08.04.2025 04:39

    Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »

  • Gültekin 07.04.2025 02:13

    Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »

  • Selam 06.04.2025 16:53

    selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »

  • HK 1212 03.04.2025 18:04

    Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »

  • Olgun Yalnız 02.04.2025 21:57

    64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »

  • Hayder Duman 73 01.04.2025 02:35

    Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »

  • Hayder Duman 73 01.04.2025 02:34

    İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »

  • Barış 24.03.2025 22:44

    Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »

  • Hasan 24.03.2025 21:42

    Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »

  • Bayro 17.03.2025 18:30

    Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »

  • Hayder Duman 17.03.2025 17:56

    Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »

  • Gül 08.03.2025 13:48

    Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »

  • Misafir 08.03.2025 13:47

    Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »

  • Misafir 08.03.2025 12:42

    Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »

  • ÖMER DENIZ 28.02.2025 14:44

    Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »

Copyright © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim