26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Makine Görmek Rüyada Makine Görmek
HaberTL.com

Rüyada Makine Görmek

02 Eylül 2018 905 Yorum Yap

Rüyada Makine Görmek

Makine rüya tabiri, Rüyamda Makine gördüm? Makine rüya yorumu, Makine ne demektir, Makine neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Makine rüya tabiri, Rüyamda Makine gördüm? Makine rüya yorumu, Makine ne demektir, Makine neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Makine görmek ile alakalı tabirler? Makine ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada makine gormek, iyi gunlerin yaklastigina islerin kolaylasmasi ve hizla yapilmasini saglayan her turlu tedbirin alinabilecegine isaret olarak yorumlanir. Herhangi bir makinenin isledigini gormek islerinizin hic bir guclukle karsilasmadan yolunda gidecegine isarettir. İsleyen makinenin kirildigini, durdugunu veya bozuldugunu gormek, hayra yorulmaz. Çunku makinenin islemesini gormek, nasil islerinizin yoluna girecegine isaret ediyorsa, boylesi de islerinizin bozulacagina ve butun gayretlerinize ragmen yolunda gitmeyecegine isaret olarak yorumlanir. Bir makine aldiginizi, yaptiginizi veya kurdugunuzu gormek, elinizdeki islerinizin veya yeni bir tesebbusunuz icin faydali tedbirler alacaginiza isarettir. Ruyada gorulen makine, ise ve sanata, iyi zamanlarin yaklastigina isarettir. Ruya da normal bir durumda calisan makine gormek, islerin yolunda gitmekte ve gideceginize isaretle tabir olunur. Ruyada calisirken kirilan veya bozuk olan makine gormek, cok calismaniza ragmen plansiz ve programsiz calistiginizin ve bu sebepten de calistiginizdan elinize gececek pek cok fazla kariniz ve kazanciniz olmadigina, veya olmayacagina isaretle tabir olunur. Ruyada, calismayan (bozuk) ve­ya calisirken kaza yapmis bir makine gormek ise, pek iyiye ve hayra yorulmaz. Bosa vakit kaybetmekle tabir edilir.

Rüyada Makine Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Makine Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi