25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Mandalina Görmek Rüyada Mandalina Görmek
HaberTL.com

Rüyada Mandalina Görmek

02 Eylül 2018 907 Yorum Yap

Rüyada Mandalina Görmek

Mandalina rüya tabiri, Rüyamda Mandalina gördüm? Mandalina rüya yorumu, Mandalina ne demektir, Mandalina neye işaret eder ve yorum..

Mandalina rüya tabiri, Rüyamda Mandalina gördüm? Mandalina rüya yorumu, Mandalina ne demektir, Mandalina neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Mandalina görmek ile alakalı tabirler? Mandalina ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada mandalina gormek, tatli mandali­na cabuk gecen hastaliga, eksi mandalina uzun suren hastaliga yo­rumlanir Ruyada mandalina gormek, hastaliga isarettir. Çunku rengi saridir. Ruyada gorulen mandalina yesil olur­sa uzuntu ve sıkıntıya isaretle tabir olunur. Ruyada mandalina gormek, islerinizin karisik olmasina da isarettir, seklinde yorumlanir. Ruyada gorulen mandalina bazi kere de neseli bir geziye ve seyahate isarettir. Yesilini gormek, sarisini gormekten daha iyiye yorumlanir. Ruyada mandalina gormek, limon gibi tabir edilir. Ruyada mandalina gormek, mala, afiyetle tuketilen rizka, kinamaya isarettir. Ruyada sari mandalina gormek ve onu yemek, mala isarettir. Ruyada mandalina gormek, bir kimseyi bir isten dolayi kinamaya isarettir.

Rüyada Mandalina Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Mandalina Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi