Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mezar görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mezar ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mezar dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.
Rüyada Mezar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mezar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.
Ruyada mezar görmek, kisinin gunahlarinin affolunmasi icin verdigi cabaya isaret eder. Kisinin ruyada kendisini ölmus olarak mezarlikta görmesi uzun ömre delalet eder. Bu kisinin ruyasinin tam aksine ömru uzun olacaktir. Eger kisi öluyu mezarliktan kacarken göruyorsa bu da yine ayni anlama yani uzun ömre isaret eder. Ruyada öluyu mezarlikta aglarken görmek iyi olmayan, kötu ve uzucu haberlere isaret eder. Ruyada mezarda aglayan kisi imaniyla ölen kisi olarak degerlendirilir. Bunun tam tersi olarak, ruyada ölunun gulmesi, alinacak olan guzel, hayirli ve sevindirici haberlere isaret eder. Ornegin sevdiginiz birinin kötu ya da ölumcul bir hastaliktan kurtulmasi gibi. Eger mezar eskiyse ve etrafinda kimseler yoksa o halde bu bir ayriliga ya da terk edilise isaret eder. Ruyada mezar görmek ayni zamanda dunyadan el etek cekmeye isarettir. Mezar zina eden kadin anlamina da gelir.
Rüyada Türbe ve mezarlık Görmek: Nebilerden birinin türbe ve mezarini görmek, hayir ve bereket gelecegini müjdeler. Bu rüyayi gören bekar ise evlenir, günahkar ise tövbe eder. Rüyasinda birinin mezarini kazdigini görmek, o mezar sahibinin iyi bir insan olduguna ve sevap isledigine delildir. Nebilerden, sahabelerden veya dünyada iyi taninmis kimselerden birinin mezarini rüyasinda ziyaret eden, kederden ve aci çekmekten ve sikintidan kurtulur. Bir mezarligi ziyaret ettigini görmek, kanaat sahibi olmaya; mezarlari temizledigini ve onardigini görmek, dinine bagli olduguna; rizkinin genisligine; hasta ise iyilesecegine; bu rüyayi gören kadin ise bir erkek çocuk doguracagina; mezarlikta pislik veya çöp gibi seyler görmek, hayirsizliga delalet eder. Islam mezarliginda yagmur yagdigini görmek, o yer halkina rahmet ve bereket gelecegine, mezarligin temiz ve bakimli oldugunu görmek hayir ve berekete; mezarligini harap ve mezar taslarinin yikik oldugunu görmek, bunun aksine isarettir. Rüyada türbe görmek, iyi amel yapmaya, hayir ve iyilikte bulunmaya ve günahlardan tövbeye isarettir.
Hilmi kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum merhaba arkada.. Devamını Gör »
Kesandan yayla sailine gelen kız arkadaşlarla dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
Merhaba ben karabukten salim yaşım 42 bir sıcak bir yuva kurmak istiyorum bir günlük değil bir ömür .. Devamını Gör »
Slm ben Tefenni den bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba anamurdan bayan arkadaş arıyorum »
Bende ciddi düşünüyorum isterseniz konuşabiliriz »
Merhaba buse hanım öncelikle belirtmek isterim ki ciddi bir ilişki arayışındayım ismim gültekin eyer.. Devamını Gör »
selam pursaklarda 30 ile45 yaş arası bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba ismim Hüseyin yaş 52 ki bayan arkadaş ve sohbet sırdaş bayan arkadaş arıyorum evli dul f.. Devamını Gör »
64 yasındayım 40-55 yaş arası Gebze darıca cayırova cıvarında sevgili tadında bayan arkadaş arıyorum.. Devamını Gör »
Hayder duman 73 İstanbul da Avrupa yakası olgun bayan arkadaş arıyorum »
İstanbul da sultangazi cıvarınde olgun bayan arkadaş arıyorum »
Mrb gizli olmak şartıyla 30=40=arası bayan ariyorum »
Mrb 30=40=yaş arası bayan arıyorum »
Ben bayram güzel dürüst bir bayan la tanışıp konuşmak anlaşırsak evlenmeyi düşünüyorum »
Sultangazi da olgun bayan arkadaş arıyorum 73 60 yaşindayım 183 95 sultangazide dul bayan arkadaş ar.. Devamını Gör »
Finike ogretmen evi nasil ulasiriz »
Yer ayirtmak icin nasil ulasicaz finike ogretmen evi tskler »
Levent limon Telefon numaranızı öğrenmek istiyorum »
Serikte dul bayan arkadaş arıyorum ben ÖMER »