29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Nafaka Rüyada Nafaka
HaberTL.com

Rüyada Nafaka

02 Eylül 2018 822 Yorum Yap

Rüyada Nafaka

Nafaka rüya tabiri, Rüyamda Nafaka gördüm? Nafaka rüya yorumu, Nafaka ne demektir, Nafaka neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Nafaka rüya tabiri, Rüyamda Nafaka gördüm? Nafaka rüya yorumu, Nafaka ne demektir, Nafaka neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nafaka görmek ile alakalı tabirler? Nafaka ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kocanizdan ayrilarak nafaka aldiginizi gormek, evlilik hayatinizda devamli gecimsizlik olacagina ve tam anlamiyla mutlu olamayacaginiza isarettir. Ruyasinda kanunen bakmakla yukumlu oldugu biri­ne nafaka veriyor veya veriyormus oldugunu gormek veya esine nafaka verdigini gormek, ruyayi goren kimsenin mali durumunun iyi olduguna veya iyi olacagina, aile ef­radina cok iyi baktigina veya bakacagina ve onlari cok iyi koruyacagina, onceden ailesi, cocuklari icin harcadikla­rindan daha fazlasini yeniden kazanacagina isarettir. Ruyasinda malini zorla harcattiklarini goren kimsenin bu ruyasi, onun ecelinin (olumunun) yaklastigina isaret eder. Bu ruyayi tersiyle yorumlayanlar da vardir. Ruyasinda na­faka aldigini veya nafaka verdigini goren kimsenin bu ruyasi, aile duzeninin iyi gitmedigine, hic uyusamayacagina bir evlilikle karsi karsiya kaldigina veya kalacagina, bu yuzden evliliginin surekli ve devamli olmayacagina isaret olarak yorumlayanlar da bulunmaktadir. Bu ise uzuntuye isaret olarak yorumlanir. . Nafakada asiri comert davrandigini gormek, genislik ve bolluk gostermek, nifak ve bozgunculuga yorumlanir

Rüyada Nafaka ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nafaka rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi