27 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Nakış Görmek Rüyada Nakış Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nakış Görmek

10 Nisan 2018 1027 Yorum Yap

Rüyada Nakış Görmek

Nakış rüya tabiri, Rüyamda Nakış gördüm? Nakış rüya yorumu, Nakış ne demektir, Nakış neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada N..

Nakış rüya tabiri, Rüyamda Nakış gördüm? Nakış rüya yorumu, Nakış ne demektir, Nakış neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Nakış görmek ile alakalı tabirler? Nakış ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada nakis gormek, size sus cok yakistigi halde kendinize bakmadiginiza isarettir. Ruyada nakis islediginizi gormek, sabirli ve iyi kalpli bir insansiniz bu yeteneginizin faydasini (karsiligim) goreceksiniz. Ruyada nakis isleyen birini gormek, sunnet-i senyyeye uyan kimseye isaret eder. Ruyada nakis islemek, sabir ve irade gucune, emek ve goz nuruyla hak edilen sevinc ve mutluluga isaret eder. Bekar erkegin nakisli seyler gormesi, evlenmesine isarettir. Tas yahut mermere nakis yapmak, cahil kimselere hile yapmaya isarettir.

Rüyada Nakış Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nakış Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi