26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Oğlak Görmek Rüyada Oğlak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Oğlak Görmek

13 Nisan 2018 995 Yorum Yap

Rüyada Oğlak Görmek

Oğlak rüya tabiri, Rüyamda Oğlak gördüm? Oğlak rüya yorumu, Oğlak ne demektir, Oğlak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada O..

Oğlak rüya tabiri, Rüyamda Oğlak gördüm? Oğlak rüya yorumu, Oğlak ne demektir, Oğlak neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Oğlak görmek ile alakalı tabirler? Oğlak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada oglak gormek, evliler icin cocuk mujdesi­dir. Kesilmis bir oglak gormek, iyiye yorulmaz. Çocugunuzun olecegine isarettir. Oglak kesmek veya onlara bindigini gormek, cocuklarla oynamaya veya bu yuzden mutlu olmaya isarettir. Og­lak eti yemek, oglu tarafindan mal sahibi olmaya isaret eder. Ruyada oglak gormek, coluk ve cocugunuza duskun olacaginiza isaretle yorumlanir. Ruyanizda oglak kesmek iyi degildir. Ruyasinda bir oglak aldigini ve hediye edildigini goren kimsenin bir erkek cocugu olur, seklinde tabir edilir. Ken­disinin baskasina oglak hediye ettigini gormek, o kimse ile akrabalik kuracagina isarettir seklinde yorumlanir. Ruyada oglak gormek, cocuga isaret eder. Ruyada bir oglaga sahip oldugunu gor­mek, ruya sahibinin bir cocugu olmasina isarettir. Yemek icin oglagi bogazladigini gormek, cocugu sayesinde paraya kavusmaya, yahut eline az bir mal gecmeye isaret eder. Ruyada oglak eti yedigini gormek, bir co­cuk tarafindan gelecek az mala isaret eder.  Bazen de oglak eti yemek, has­talik ile tabir olunur.

Rüyada Oğlak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Oğlak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi