18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Pantolon Görmek Rüyada Pantolon Görmek
HaberTL.com

Rüyada Pantolon Görmek

18 Nisan 2018 1027 Yorum Yap

Rüyada Pantolon Görmek

Pantolon rüya tabiri, Rüyamda Pantolon gördüm? Pantolon rüya yorumu, Pantolon ne demektir, Pantolon neye işaret eder ve yorumlanır..

Pantolon rüya tabiri, Rüyamda Pantolon gördüm? Pantolon rüya yorumu, Pantolon ne demektir, Pantolon neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Pantolon görmek ile alakalı tabirler? Pantolon ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada pantolon gormek, iyilik ve hayirli is ile yorumlanir. Kendi pantolonunu gormek, yeni bir elbise giy­meye, pantolonunu giydigini gormek, kendi fikir ve kanaatleriyle yeni bir ise atilmaya isarettir. Sirmali pantolon giymek askere gitmeye, uniforma kavusmaya isarettir. Acik renk ve ince kumastan pantolon giymek hoppa bir kadinla tanismaya, ipekten pantolon giymek kazancli ye­ni bir ise, deri pantolon giymek zahmetli bir kazanca isarettir.  Ruyada pantolon gormek, itibar sahibi (saygin) bir kimse ve iyilik sever bir kimseye isarettir. Siyah pantolon giydiginizi gormek, hatirli ve sayginliga isa­rettir, seklinde tabir edilir.  Siyah pantolon giymek resmi bir da­vete katilmaya da yorumlanir. Ayrica ruyada siyah pantolon giymek, hatirli bir kisi ile tanisacaginiza da yorumlanir. Eski ve yirtik pantolon gormek, uzuntu ve kedere isaret olarak tabir olunur.  Ruyasinda yun pantolon goren kimse, iyiliklere ve hayirla­ra isaret olarak yorumlanir. Ruyada yeni bir pantolon giydigini gor­mek, cesitli sekillerde yorumlanir. Mavi pantolon giymek genc kisilerle dostluga; yesil pantolon giymek ise dinine bagli kisilerle arkadasliga; beyaz pantolon giymek mutlu gunler gecireceginize; yirtik ve kirli pantolon giymek ise keder ve si­kintiya isaret eder.

Rüyada Pantolon Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Pantolon Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi