19 Mart 2024 Salı - Rüyada Şimşek Görmek Rüyada Şimşek Görmek
HaberTL.com

Rüyada Şimşek Görmek

07 Mayıs 2018 1674 Yorum Yap

Rüyada Şimşek Görmek

Şimşek rüya tabiri, Rüyamda Şimşek gördüm? Şimşek rüya yorumu, Şimşek ne demektir, Şimşek neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Şimşek rüya tabiri, Rüyamda Şimşek gördüm? Şimşek rüya yorumu, Şimşek ne demektir, Şimşek neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Şimşek görmek ile alakalı tabirler? Şimşek ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada yagmur, firtina ile simsek caktigini gormek, kar ve kazancin artmasina, ayni zamanda korkuya ugramaya isaret sayilir. Evin icine simsek caktigini gormek, zengin olmaya, karanlikta gok gurultusuz simsek caktigini gormek, butun gam ve kederlerden kurtulmaya isaret eder. Ruyada simsek caktigini gormek korkuya isarettir. Şimsek gormek genellikle korkulu ve siddetli seylere yorumlanir.  Ruyasinda simsek caktigini goren kimsenin, bu ruyasi, kendisinin bir seyden korkacagina ve korkulu bir olayla karsilasacagina isaretle tabir olunur. Ruyada gorulen simsek, meydana gelisinde gorulen durumlara gore yorumlanir. Ruyasinda simsek caktigini go­ren kimse, simsek cakarken yagmur da yagiyorsa, yani yagmur yagarken simsek de cakiyorsa, ruyayi goren kim­se, kotu ve cirkin olan bir seyle karsilasir veya kendisi, ko­tu ve cirkin bir sey yapar seklinde tabir olunur. (Nablusi'nin yorumu boyledir. )Ruyasinda ruzgar ve yagmurla karisik simsek caktigini gor­mek, islerinizin hizla ilerleyip genisleyecegine ve bununla beraber korkulu ve endiseli gunler gecireceginize isaretle yorumlanir. Yani, korku ve siddet ile elde edilecek zengin­lik ve mal-mulk ile de tabir ediliyor demek olur. Ruyasinda arka arkaya simsek caktigini gormek, o sene bolluk ve bereket olacagina, yani hem ruyayi goren bolluk ve bereket gorecek, hem de diger insanlar, bolluk ve berekete kavusacaklar demek olur seklinde tabir olunur.

Rüyada Şimşek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Şimşek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi