23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Uçak Görmek Rüyada Uçak Görmek
HaberTL.com

Rüyada Uçak Görmek

25 Mayıs 2018 904 Yorum Yap

Rüyada Uçak Görmek

Uçak rüya tabiri, Rüyamda Uçak gördüm? Uçak rüya yorumu, Uçak ne demektir, Uçak neye işaret ede..

Uçak rüya tabiri, Rüyamda Uçak gördüm? Uçak rüya yorumu, Uçak ne demektir, Uçak neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Uçak görmek ile alakalı tabirler? Uçak ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ucak gormek, yolculuga, makam ve rutbenin yukselmesine, madden ilerlemeye ya da mektup almaya isaret eder.  Ruyada ucak gormek, yukselmeye, terfi etmeye, mevki ve makaminin yukselecegine isarettir seklinde tabir edilir. Ruyada bir ucaga bindiginizi gormek, sevdiginiz kimselerden sevincli haberler alacaginiza yorumlanir. Ruyada ucaga bindigini gormek, kendisini tehlikeye attigi­na, ucaktan indigini gormek, tehlikeden kurtulacagina ve­ya kurtulduguna, isarettir seklinde tabir olunur. Ucagi sizin idare ettiginizi gormek, bugunlerde halledilmesi gereken bazi onemli meselelerin sizi beklemekte olduguna isaret sayilir. Ruyasinda bir ucagin dustugunu veya parcalandigini goren kimse, bir bela veya bir musibete duser seklinde tabir edilir. Ruyada ucagin dusmesi ve parcalanmasi, bir musibet ve belaya isaret eder. Ucak Yaptigini yada Sattigini GormekBir ucak yaptigini gormek, kendi calismasi ve gayreti ile, kisinin yardimi olmadan buyuk bir mevkiye cikacagina ve halk arasinda un salacagina isarettir. Ruyasinda bir ucak yaptigini veya bir ucak satin aldigini gormek, islerinizde basarili olacaginiza isarettir. Ucak sat­tigini goren ise, islerinde basarili olamayacagina isarettir. Ruyasinda bir ucak yaptigini ya da satin aldigini gormek, ruya sahibinin islerinde basa­riya hazirlanmis olmasina isarettir. Bir ucak sattigini gormek, ruya sahibinin islerindeki bu basariyi kaybedecegine isarettir.

Rüyada Uçak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Uçak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi