23 Mayıs 2024 Salı - Rüyada Yarasa Görmek Rüyada Yarasa Görmek
HaberTL.com

Rüyada Yarasa Görmek

22 Haziran 2018 1087 Yorum Yap

Rüyada Yarasa Görmek

Yarasa rüya tabiri, Rüyamda Yarasa gördüm? Yarasa rüya yorumu, Yarasa ne demektir, Yarasa neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Yarasa rüya tabiri, Rüyamda Yarasa gördüm? Yarasa rüya yorumu, Yarasa ne demektir, Yarasa neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Yarasa görmek ile alakalı tabirler? Yarasa ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyanizda yarasa kusu gormek, butun korkularinizdan kurtulup cesarete kavusacaginiza isarettir. Evinize yarasa kusunun yuva yaptigim gormek, bir adamdan ufak bir yardim goreceginize, yarasa eti yediginizi gormek, herhangi bir sebeple elinize bir kazanc gececegine yorumlanir. Ruyasinda bir yarasa kusu gormek, iyi degildir. Bu yarasa ruyasi iyiye ve hayra yorulmaz. Ruyada yarasa gormek, korluge, sapikliga isaretle tabir olunur. Bazen de yarasa gormek, zinadan (evlilik disi iliski) dogacak cocuga isaretle tabir olunur. Ruyada yarasa gormek, bazen de hirsizlik gibi kotu bir suc isleyip de gizlemeye ve gizlendigi yerden kendisi hakkinda gelecek gizli haberlerin gelmesini bekleyen kimseye isarettir. Bazen de elindeki nimetlerin gittigine ve gidecegine ve alistigi nimetlerden mahrum kalinacagina isaret eder.

Rüyada Yarasa Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Yarasa Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi