29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Zarf Görmek Rüyada Zarf Görmek
HaberTL.com

Rüyada Zarf Görmek

23 Haziran 2018 990 Yorum Yap

Rüyada Zarf Görmek

Zarf rüya tabiri, Rüyamda Zarf gördüm? Zarf rüya yorumu, Zarf ne demektir, Zarf neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Zarf g..

Zarf rüya tabiri, Rüyamda Zarf gördüm? Zarf rüya yorumu, Zarf ne demektir, Zarf neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Zarf görmek ile alakalı tabirler? Zarf ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada zarf gormek, gizlilige, sirlarin saklanmasina isaret eder. O halde duydugunuz sirlari icinizde saklamalisiniz. Ruyada mektup zarfi gormek, sirlarinizin yakinlariniz tarafindan ogrenilip aciga cikarilacagina yorumlanir. Mektubu zarfa koydugunuzu gormek, onemli ve sevindirici haberler alacaginiza bir zarftan mektup cikartarak okudugunuzu gormek, uzaklardaki bir dostunuzun sizden mektup beklemekte olduguna isaret eder. Kapali zarf gormek ise, sirlarin gizli kalacagina isaret eder, seklinde tabir olunur. Uzeri yazili zarf gormek ise, etrafi­nizda size haset edenler (kiskananlarin) olduguna isarettir. Acik zarf gormek, sirlarin (gizli olan seylerin) aciga cikaca­gina isarettir. Ruyada zarf mektup icin olan zarf gormek, onemli bir sirrin sizden saklandigina isarettir.

Rüyada Zarf Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Zarf Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi