20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Can Sıkıntısı Görmek Rüyada Can Sıkıntısı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Can Sıkıntısı Görmek

15 Şubat 2018 968 Yorum Yap

Rüyada Can Sıkıntısı Görmek

Can Sıkıntısı rüya tabiri, Rüyamda Can Sıkıntısı gördüm? Can Sıkıntısı rüya yorumu, Can Sıkıntısı ne demektir, Can Sıkıntısı neye ..

Can Sıkıntısı rüya tabiri, Rüyamda Can Sıkıntısı gördüm? Can Sıkıntısı rüya yorumu, Can Sıkıntısı ne demektir, Can Sıkıntısı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Can Sıkıntısı görmek ile alakalı tabirler? Can Sıkıntısı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada caninizin sikildigini gormek, kisa bir zaman sonra butun guclukleri yeneceginize isarettir. Ruyada kendinizi can cekisirken gormek, uzun ve mesut bir omur sure­ceginize, bir kadini can cekisirken gormek uzun ve mesut bir omur sureceginize, bir kadini can cekisirken gormek, yuksek derecelere ulasacaginiza ve pek yakinda bir cocugunuzun dunyaya gelecegi­ne isarettir. Bir kimsenin ruyada gonlunu daralmis gormesi, pismanlik ve istigfar ile tabir olunur. Ruyada caninin ve gonlunun sikildigini gormek, o kimsenin yaptigi gunahtan dolayi pisman olup tovbe ve istigfar etmesine isaret eder.

Rüyada Can Sıkıntısı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Can Sıkıntısı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi