28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Daire Görmek Rüyada Daire Görmek
HaberTL.com

Rüyada Daire Görmek

15 Şubat 2018 960 Yorum Yap

Rüyada Daire Görmek

Daire rüya tabiri, Rüyamda Daire gördüm? Daire rüya yorumu, Daire ne demektir, Daire neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada D..

Daire rüya tabiri, Rüyamda Daire gördüm? Daire rüya yorumu, Daire ne demektir, Daire neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Daire görmek ile alakalı tabirler? Daire ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kendinizi dairede calisiyor gormek, genc bir erkek icin hicte hoslanmayacagi gorev degisikligine yorumlanir. Orta yasli bir kimse icin gereksiz bir ise, genc bir kadin icin eglen­celi ve neseli bir toplantiya,yasli kimse icin pek yakinda eline top­lu para gececegine ya da mirasa konacagina isaret eder. Ruyasinda kendisini bir dairede calisiyormus oldugunu gormek, gencler icin gorev degisikligine, orta yasli kimse­ler icin ise, gereginden fazla bir isle karsilasmaya isarettir. Kisinin ruyada bir daire gormesi, sohrete, evlilige; bazi kere de huzun ve kedere isaret eder. Ruyada gorulen acik, beyaz ve yesil daire­vi alanlar hayra ve dinin koydugu sinirlara, digerleri kisinin is ve ameline isaret eder.

Rüyada Daire Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Daire Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi