20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Ebe Görmek Rüyada Ebe Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ebe Görmek

15 Şubat 2018 1016 Yorum Yap

Rüyada Ebe Görmek

Ebe rüya tabiri, Rüyamda Ebe gördüm? Ebe rüya yorumu, Ebe ne demektir, Ebe neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ebe gö..

Ebe rüya tabiri, Rüyamda Ebe gördüm? Ebe rüya yorumu, Ebe ne demektir, Ebe neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ebe görmek ile alakalı tabirler? Ebe ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada genc bir erkegin ebe gormesi bir erkek cocu­gunun dunyaya gelecegine yorumlanir. Genc bir kadinin genc ve guzel bir ebe gormesi melek gibi bir kiz cocugu dunyaya getirece­gine isarettir.  Ruyada gorulen ebenin genc olmasi, orta yasli olmasindan isaret ettigi yorumca daha buyuk hayra isaret eder, demistir ruya yorumculari. Ruyasinda kisinin, ebe ve ebe gorevi yapan (dogum yaptiran) birini gormesi hayirlidir. Bu ruya, hayir ve bereket olarak tabir olunmustur. Bu tabir ve yorum­culara gore, ruyada gorulen ihtiyar ve cirkin gorunumlu bir ebe gormek, hayirli degildir seklinde yorumlanmistir. Bazi ruya tabir ve yorumcularina gore; ruyada gorulen ebe ve onun gibi dogum yaptiran bir kimse, hamile olan bir kadini aci ve istirabindan kurtardigi icindir ki, bu ruya, so­zune sadik, comert ve hayirsever bir zata isarettir. Bu ne­denle ruyada evine bir ebenin geldigini goren kisinin ruyasi, onun (ruyayi gorenin) comert ve yardimsever bir kimse­den hayir ve menfaat gorecegine isaret olarak yorumlanir. Hamile bir kadinin ruya da ebe gormesi, uysal ve guzel bir kiz cocugu dunyaya getirecegine isaret olarak yorumlanir. Bir erkegin ruyada ebe gormesi, eger hanimi hamile ise, uy­sal ve agirbasli, sakin bir erkek cocugu olacagina isarettir. Ruyada gorulen ebe, İyiliksever, comert ve yigit bir kimseye isaret eder. Ruyada genc ve temiz bir ebeyi gormek, hayir ve surur ile tabir olunur. Ruyada evine bir ebenin girdigini gormek, hayirsever ve kerem sahibi bir kimseden iyilik ve menfaat gormege isaret eder. Bir ebeyi cagirdigini gormek, comert ve iyiliksever bir insandan yardim talebinde bulun­maga, cagirdigi ebenin eve geldigini gormek, yardim talebinin yerine gelecegine isarettir. Bir kimsenin ruyada herhangi bir ebe ile dost oldugunu gormesi, buyuk bir zatla ya­kinlik kurmaya ve ondan gelecek menfaate isaret eder. Ruyada guzel bir ebe gormek, ruya sahibi­nin bir kizi olacagina isarettir. Ruyada yasli ve cirkin bir ebe gormek de, ruya sahibinin cok zeki evlatlara sahip olacagina isaret eder. Ruyada ebeyle bozustugunu gormek, onemli bir kimseyle aralarinin acilmasina isaret eder. Ebeyi guler yuzlu ve sempatik bir halde gormek, salih, comert ve hayir sahibi bir zatin yardim ve ihsanina nailiyete isaret eder.

Rüyada Ebe Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ebe Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi