20 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Fal Görmek Rüyada Fal Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fal Görmek

15 Şubat 2018 1047 Yorum Yap

Rüyada Fal Görmek

Fal rüya tabiri, Rüyamda Fal gördüm? Fal rüya yorumu, Fal ne demektir, Fal neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Fal gö..

Fal rüya tabiri, Rüyamda Fal gördüm? Fal rüya yorumu, Fal ne demektir, Fal neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Fal görmek ile alakalı tabirler? Fal ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada fal baktirmak veya fal bakmak, evham ve ha­yale kapilarak bu yuzden zarar goreceginize isaret eder. Ruyada gorulen fal, hayal, asilsiz seyler, kuruntu, zarar gormek ve aldatilmak gibi olumsuz seylere isaret eder. Baska bir yoruma gore, ruyada fal gormek, iyi degildir. Bu ruya, ruyayi goren kisinin, hayal ve turlu evhamlar kapi­larak zarar gorecegine isarettir seklinde yorumlanir. Cafer-i Sadik (r. a. )'m yorumuRuyasinda falinin iyi cikti­gini goren kisi, dusmanlarini maglup eder (yener) ve ama­cina ulasmis olur, isleri de yoluna girer seklinde yorumla­mistir. Gorulen ruyada fal kotu cikmissa, yorum yapilanin tersiyle yorumlanir seklindedir denmistir. İbn-i Sirin'in yorumuRuyasinda kendisinin fal actigini ve falin iyi ciktigini goren kisi, dusmanlarina karsi zafer (ba­sari) kazanir seklinde yorumlanir. Eger gordugu fal kotu ci­karsa, bu yorumun ziddiyla (tersine) yorumlanir demistir.

Rüyada Fal Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fal Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi