28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Fıstık Görmek Rüyada Fıstık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fıstık Görmek

23 Ağustos 2018 853 Yorum Yap

Rüyada Fıstık Görmek

Fıstık rüya tabiri, Rüyamda Fıstık gördüm? Fıstık rüya yorumu, Fıstık ne demektir, Fıstık neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Fıstık rüya tabiri, Rüyamda Fıstık gördüm? Fıstık rüya yorumu, Fıstık ne demektir, Fıstık neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Fıstık görmek ile alakalı tabirler? Fıstık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada fistik gormek, kolaylikla kazanc temin ede­ceginize isaret eder. Ruyada fistik gormek, ele kolay kazanilan bir mal (pa­ra) girecegi veya iyi bir kimseden menfaat elde edilecegi­ne isaretle tabir olunur. Ruyasinda fistik yedigini goren kimsenin eline kolayca ka­zandigi mal ve paraya ve bu paradan faydalanacagina ve bol rizka kavusacagina isaretle tabir olunur. Ruyada yesil fistik gormek, ele zorlukla gececek veya ge­cen mal, para ve rizik ile de tabir olunur.  Ruyada yesil fistik kurusu gormek, kotuluk ve dusmanlikla karsilasilacagina isaretle tabir olunur. Kuru fistik, kotuluk ve dusmanliga isaret eder. Ruyada fistik topladigini gormek, mal edinmek, mal kaza­nilmak ile de tabir olunur. Ruyada fistik gormek, bazen de hamile bir kadinin yakin­da doguracagi cocuga isarettir. İbn-i Sirin'in yorumu Ruyada fistik gormek, mal, rizik ve nimete isarettir. Ruyasinda fistik ici aldigini veya birisinin kendisine fistik ici verdigini ve onu yedigini goren kisi, yedi­gi fistik ici miktarmca mal ve nimete kavusacagina isarettir. Ruyada fistik gormek, mal, rizik ve nîmete delalet eder. Ruyasinda fistik ici aldigini veya birinin verdigini gormek ve yemek, yedigi kadar mal ve nîmet husulune delalet eder. Ruyada fistik agaci gormek, comert, kerim ve iyilik sahibi adama isaret eder. Fistik, emeksiz, kulfetsiz meydana gelen mal ile de tabir edilir. Bu nedenle, ruyada fis­tik yedigini gormek, kolaylikla elde edilen mala isaret eder. Ruyada fistigin tuzlu ve acisi, karadan ve denizden kolaylikla erisilecek rizka isaret eder. Bazi kere de fistik gormek, hamile kadinin yakinda doguracagina isarettir.

Rüyada Fıstık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fıstık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi