28 Mart 2024 Perşembe - Rüyada Fabrika Görmek Rüyada Fabrika Görmek
HaberTL.com

Rüyada Fabrika Görmek

15 Şubat 2018 880 Yorum Yap

Rüyada Fabrika Görmek

Fabrika rüya tabiri, Rüyamda Fabrika gördüm? Fabrika rüya yorumu, Fabrika ne demektir, Fabrika neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Fabrika rüya tabiri, Rüyamda Fabrika gördüm? Fabrika rüya yorumu, Fabrika ne demektir, Fabrika neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Fabrika görmek ile alakalı tabirler? Fabrika ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada fabrika gormek, dunya isleri ve karli ticaretle ilgilidir. Fabrikayi bakimli ve isler halde gormek, durumun iyi olduguna, buyuk fabrikayi idare etmek guzel bir ask hayati ge­cireceginize, rutbe ve mevki yuksekligine isarettir. Fabrikator ile konusmak buyuk bir zattan yardim gorulecegine, fabrikaya girmek, bir muesseseye veya devlet hizmetine gireceginize, fabrikadan cikmak isi­nizden ayrilmaya isarettir. Fabrikada isci ol­mak bir is veya memuriyete girmeye isaret eder.  Fabrikada isci oldugunu gormek de, sag­likli yasamak icin caba harcamaya, sihhat ve saadete isaret eder. Ruyada fabrika gormek, degisik sekillerde yorum­lanmistir. Şoyle ki. Bazi yorumculara gore, ruya da fabrika gormek, ruya sahibinin kendisini dunya islerine fazlaca kaptirdigina ve dunyaya olan sevgisinin arttigina ve ilgisi­nin gunbegun cogaldigina isaret olarak yorumlamislardir. Bazi ruya tabircilerine gore ise, ruya da fabrika gormek, insan vucuduna isaret tarafiyle yorumlanmistir, zira insan vu­cudu da bir cesit fabrika gibidir demislerdir. Bu cihetiyle insan sagligina isaretler vardir. Bir kimse ruyasinda bir fabrikada calistigini veya calisiyormus oldugunu gorse, bu onun (ruya sahibinin) sagligina buyuk onem verdigine ve saglikli yasamak icin buyuk bir caba harcadigina isarettir. Bir kimse ruyasinda bir fabrikadan ciktigini ve yolda yuru­dugunu, ya da yolda yuruyormus oldugunu gorse, bu ruyasi onun evine bir misafir gelecegine isaretle yorumlanir. Ruyasinda kendisini bir fabrikada bekciymis oldugunu, (fabrikanin bekcisi olarak) goren kisi, kendi ev halkinin geci­mi icin son derece gayretli biri olduguna isarettir. Kisi ruyasinda kendisini bir fabrikanin muduru olmus ol­dugunu gorse, bu ruyasi onun kendi ev halkinin sagligiyla cok yakindan ilgilenen bir kimse olduguna isaret eder. Ruyada gorulen fabrika, mal, servet, ticaret, hayatla mu­cadele ve ugrasmak gibi seylere isaretle yorumlanir. Ruyada fabrika gormek, insanin bedeni ile tabir olunur.  Yine fabrika gormek, kazanc ve menfaate delalet eder.  Bazen de fabrika gormek, ruya sahibinin buyuk bir is yapmaya tesebbus edecegine yorulur.

Rüyada Fabrika Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Fabrika Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi