19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Papatya Görmek Rüyada Papatya Görmek
HaberTL.com

Rüyada Papatya Görmek

03 Eylül 2018 - Son Güncelleme 03.09.2018 09:18 980 Yorum Yap

Rüyada Papatya Görmek

Papatya rüya tabiri, Rüyamda Papatya gördüm? Papatya rüya yorumu, Papatya ne demektir, Papatya neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Papatya rüya tabiri, Rüyamda Papatya gördüm? Papatya rüya yorumu, Papatya ne demektir, Papatya neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Papatya görmek ile alakalı tabirler? Papatya ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada papatya gormek, ruyayi gordugunuz gune kadar cektiginiz tum sıkıntılardan kurtulmaya ve bundan sonra yeni bir refah zamani yasamaya isaret eder. Papatyayi kopar­mak cok istediginiz bir arzunun yerine gelecegine, birisinden pa­patya almak, o adam ile cok kuvvetli bir dostluk kurulacagina, bi­risine papatya vermek, o kimseye hayirli bir isin yapilmasina yar­dim etmeye, kirda papatya toplamak, elinde demet yapmak, ummadiginiz bir paraya kavusup onu elde tutmaya isarettir. Papatyanin beyaz yapraklarini koparmak hic kimseyle dost olmamaya, evdeki vazoda tek papatya gormek, yeni bir yardimci almaya isaret eder.  Ruyada papatya cicegi gormek, degisik sekillerde duruma gore ve cicegin rengine gore yorumlanmistir. Ruyanizda bir kimseden papatya aldiginizi gormeniz, o kimse ile dostluk kuracaginiza isaretle tabir olunur. Ruyada papatya cicegi gormek, haniminizin akrabalarina isaretle de tabir edilmistir. Hanim tarafindan cok akrabaya sahip olacaksiniz demek seklinde tabir ediliyor demektir. Ruyada papatya topladiginizi gormeniz, zengin bir adam­dan (veya aileden) bir kiz alacaksiniz, seklinde yorumlanir. Yabani papatyalardan topladiginizi gormek, yuzu guzel fa­kat hareketleri soyle boyle bir erkek veya kadinla karsilasacaginiza isarettir. Ruyada ortasi sari guzel bir papatya gormek, guvenilir bir dost veya iyi bir kadinla karsilasmakla tabir edilir. Bir kimsenin ruyada bir baskasindan pa­patya aldigini gormesi, o kisi ile olan dostluga isaret eder. Bazen papatya gormek, guzel ve serefli bir kadina isaret eder. Bazen de papatya, hanimin akrabalarina isaret eder. Ruyada bir dagin etegine dusmus papatya­lari topladigini gormek, devlet reisi tarafindan gelecek bir hediyeye isaret eder. Bazi kere de papatya gormek, hilekar ve beceriksiz bir hizmetciye isaret eder. Papatya toplamak hediyeye almaya isaret eder.

Rüyada Papatya Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Papatya Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
0
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi