29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Para Görmek Rüyada Para Görmek
HaberTL.com

Rüyada Para Görmek

03 Eylül 2018 851 Yorum Yap

Rüyada Para Görmek

Para rüya tabiri, Rüyamda Para gördüm? Para rüya yorumu, Para ne demektir, Para neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Para g..

Para rüya tabiri, Rüyamda Para gördüm? Para rüya yorumu, Para ne demektir, Para neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Para görmek ile alakalı tabirler? Para ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada para gormek, cok yakinda elinize bir miktar para gececegine yorumlanir. Altin para gormek, hasta olmaya, ga­ma ve kedere, gumus para gormek, sevince, eglence ve yeni arkadasliga, bronz ve nikel paralar gormek, gecici sıkıntıya isaret sayi­lir. Para almak, sikici bir haber almaya, para vermek, birine hosa gitmeyecek bir sey soylemeye,yerde para bulmak onemsiz bir has­talik gecirilecegine, para calmak, bir kimsenin sirrini ogrenmeye, para basmak gizli bir ise tesebbuse, parayi yirtmak, imha etmek baslanmis bir isi pisman olarak terk etmeye, gunahlardan tovbe et­meye yorumlanir. Ruyada gorulen para, yaramaz sozlere, yalan sozlere, dusmanlik ve iki yuzluluk gibi kotu seylere yorulur.  Ruyada gorulen bakir para, dedikodu cikacagina, cirkin ve yalan sozlerle karsilasmak ve dusmanlikla karsilasmak gibi yaramaz olaylarla tabir olunur. Ruyada bakir parayi veya paralari attiginizi gormek, keder­den, uzuntu ve sıkıntıdan kurtulacaginiza isaret eder. Ruyanizda bakir para aldiginizi gormek, cikacak kavga ve goreceginiz dusmanlik ile yorumlanir. Ruyanizda bakir para verdiginizi gormeniz birilerine dusmanlik edeceginize isaretle tabir olunur. Ruyanizda para bozdurdugunuzu gormek, kotu soz isitece­ginize ve binleriyle munakasa edeceginize isarettir. Ruyasinda birilerinin parasini bozdugunu gormek, isleriniz­de bozukluk olacagina, kar edemeyeceginize ve cok zarar edeceginize isaretle tabir olunur. Elinizde gumus para oldugunu gormek, iyi bir sozle ve iyi bir haberle karsilasacaginiza isarettir. Ruyada buyuk bir gumus para gormek, cok mala sahip ol­mak ve cok karli kazanc elde etmek ve cok cok zengin ola­caginiza isaretle tabir olunur. Ruyada para gormek, riya ile soylenen bos soze isaret eder. Yine bir kimsenin ruyada para gormesi, uzuntuye, kedere, darliga, sıkıntı doguran davranisa, gosterise ve kendisine uzuntu vere­cek soze isaret eder. Bazi kere de ruyada para gormek, bayagi rizka, dostlarla gorusmeye, sıkıntıdan sonra rahatliga, sozun tukendigi yerde maddi im­kanlarin devreye girmesine veya isi az mukafati cok amele isaret eder. Ruyada gumus para yuttugunu ve abdest bozarken para cikardigini gormek, ruya sahi­binin zindikligina ve Allah'i (c. c. ) inkar etme­sine isarettir. Ruyada altin yuttugunu, abdest bozarken para cikardigini gormek, imandan sonra kufre dusmeye isarettir. Ruyada paraya rastladigini gormek, me­sakkat ve usanca isaret eder. Sarik yahut sapkasi icinde para gormek, abdest bozmaya isarettir. Uzerinde kutsal ifadelerin yazili bulundu­gu paralari gormek, siir ve musikiyi Kur an'a tercih etmeye isaret eder.

Rüyada Para Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Para Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi