25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Saat Görmek Rüyada Saat Görmek
HaberTL.com

Rüyada Saat Görmek

07 Mayıs 2018 898 Yorum Yap

Rüyada Saat Görmek

Saat rüya tabiri, Rüyamda Saat gördüm? Saat rüya yorumu, Saat ne demektir, Saat neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Saat g..

Saat rüya tabiri, Rüyamda Saat gördüm? Saat rüya yorumu, Saat ne demektir, Saat neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Saat görmek ile alakalı tabirler? Saat ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada saat gormek, gorenin hayat, gecim kaynagi, isi ve evinin duzeni ile yorumlanir. Saatin kirildigini, kayboldugu­nu gormek, kotuluge, olum,hastalik gibi bir hale, isini kaybetmeye isaret eder. Saatini bozulmus gormek, islerinin bozulacagina, yeni bir saat satin almak, bir cocuk sahibi olmaya isarettir. Ruyada saat gormek, iyilige isaretle yorumlanir. Orne­gin, zenginlik, murada ermek gibi hayirlara isaret eder. Ruyada saat gormek, cocuk ve ortaga isarettir. Ruyada gorulen saat, sahibi icin sus ve guzelliktir. Bazen ruyada saati gormek, bahtin ve talihin guzelligine isaret eder. Bazen de ruyada saati gormek, sozu yerine getirmeye, bazen dakik olmaya, zamanin kiymetini bilmeye, onun vaciplerini yerine getirmede hassas davranmaya ya da sozune guvenilmeyen kimseye delalet eder. Ruyada bir saatin tiktik vurdugunu gormek, zamanin akisina isarettir.

Rüyada Saat Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Saat Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi