18 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Sabun Görmek Rüyada Sabun Görmek
HaberTL.com

Rüyada Sabun Görmek

07 Mayıs 2018 872 Yorum Yap

Rüyada Sabun Görmek

Sabun rüya tabiri, Rüyamda Sabun gördüm? Sabun rüya yorumu, Sabun ne demektir, Sabun neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada S..

Sabun rüya tabiri, Rüyamda Sabun gördüm? Sabun rüya yorumu, Sabun ne demektir, Sabun neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Sabun görmek ile alakalı tabirler? Sabun ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyanizda sabun gormek, elinize mal ve kazanc gece­cegine isarettir. Sabun yedigini gormek ise, isinde zorluk gorecegine isaret olarak yorumlanir.  Ruyada sabun gormek, gecimini zor sartlar altin­da temin etmeye, sabunla bir sey yikadigini veya yikandigini gor­mek, gam ve kederden, butun sikintilardan kurtulmaya, sabun almak yapmak ve bulmak hayirlidir. Çesitli iyilik ve refaha isarettir. Sabu­nu atmak veya satmak kazancinizi baskalarina kaptirmaya, sabunu kaybetmek hastaliga, sabuncu gormek, eve veya isyerinize bir yar­dimci alacaginiza isarettir. Bazen de ruyada gorulen sabun, kiri giderdiginden gam ve kederlerin gitmesine isarettir. Kir ise keder ve uzuntudur. Ruyada gorulen sabun parcasi, kederli bir kisiye teselli veren bir kisiye isaret eder. Yine ruyada gorulen sabun parcasi, ruyayi gorenin padisaha veya hakime arz edecegi bir olaya da isaret ederHasta bir kimsenin ruyasinda sabunla bir elbise yikadigini ve kirlerini temizledigini gormesi, o kimsenin sifa bulmasina isaret eder. Gunahkar bir kimsenin ruyasinda sabunla bir elbise yikadigini ve kirlerini temizledigini gormesi, o kimsenin tovbe etmesine ve uzuntusunden kurtulmasina isarettir. Borclu bir kimsenin ruyasinda sabunla bir elbise yikadigini ve kirlerini temizledigini gormesi, o kimsenin borclarini odemesine isarettir.

Rüyada Sabun Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Sabun Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi