19 Nisan 2024 Pazar - Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba
HaberTL.com

Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba

07 Mayıs 2024 53 Yorum Yap

Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba

Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba Kanal 7 ekranlarinin sevilen gunluk Hint dizisi Bahar Yeli'nin 111. b..

Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba

Kanal 7 ekranlarinin sevilen gunluk Hint dizisi Bahar Yeli'nin 111. bolumunde neler olacak?

Hindistan'in genis hayran kitlesine sahip dizisi “Punar Vivaah”, “Bahar Yeli” ismiyle Kanal 7 ekranlarinda! Basrollerini Kratika Sengar ve Gurmeet Choudhary'nin paylastigi “Bahar Yeli” dizisi, Arti ve Yas'in ilk evliliklerinde yasadiklari dramatik olaylarin ardindan cocuklari icin tekrar evlenmesini konu ediyor.

Kendisini iki kizina adamis zengin ve bekar bir baba ile oglu icin tum zorluklara gogus germis bekar bir annenin yaptiklari ikinci evliligin hikayesi “Bahar Yeli” ile ekranlara geliyor. Arti, cocuklugundan itibaren zorluklar icinde buyumus bir kadindir. Talihsizlikler evliliginde de pesini birakmaz ve daha hamileyken kocasi tarafindan aldatilir. Geri kalan omrunu tek cocugu Ansh'a adayan Arti, artik evlilik dusunmez. Yas ise cok sevdigi esini kazada kaybetmis ve hala esini cok ozleyen bir babadir. Yas da Arti gibi kendisini kizlari Payal ve Palak'a adamis, dugun organizasyonu yapan varlikli birisidir.

Sadece cocuklarina mutlu bir hayat sunmak isteyen Yas ve Arti, artik kimseyle evlenmek istemez ancak Arti'nin kayinvalidesi ve kayinbabasinin gizli bir plani vardir. Oglu tarafindan terkedilen gelinleri Arti'yi kizlari gibi bagrina basan anne ve babasi, Arti'nin tekrar evlenmesini ve cocuguyla birlikte mutlu bir hayat surmesini ister. Bu plan dogrultusunda Arti ile Yas bir araya getirilir. Evlilikte pek gonlu olmayan Arti ve Yas, cocuklarinin gelecegi icin evlenmeyi kabul eder.

Arti, zamanla Yas'in ailesi tarafindan sevilir ancak Yas hala eski karisini unutamamistir ve kendisini suclu hisseder. Bir tatil esnasinda Yas'a asik olan Arti, duygularini Yas'a anlatir fakat olen karisinin ozlemini hala duyan Yas'tan karsilik bulamaz. Çocuklarin iyiligi icin birlikte yasamaya devam eden Arti, hamile oldugunu tesadufen ogrenir fakat bu durumu kendisini istemeyen Yas'a soylemez. Yasanilan onca acidan sonra cocuklari icin evlenen Arti ve Yas, mutlulugu tekrar bulabilecek mi?

Çocuklarinin gelecegi icin ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yas'in dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta ici her gun, saat 15.00'de Kanal 7 ekranlarinda…

Bahar Yeli 111. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler