19 Nisan 2024 Pazar - Esaret Dizisi 332. Bölüm Fragmanı izle - 7 Mayıs Salı Esaret Dizisi 332. Bölüm Fragmanı izle - 7 Mayıs Salı
HaberTL.com

Esaret Dizisi 332. Bölüm Fragmanı izle - 7 Mayıs Salı

07 Mayıs 2024 65 Yorum Yap

Esaret Dizisi 332. Bölüm Fragmanı izle - 7 Mayıs Salı

Esaret 332. Bölüm Fragmanı - 7 Mayıs Salı Kanal 7 ekranlarinin sevilen gunluk yerli dizisi Esaret'in 332. bolumunde neler o..

Esaret 332. Bölüm Fragmanı - 7 Mayıs Salı

Kanal 7 ekranlarinin sevilen gunluk yerli dizisi Esaret'in 332. bolumunde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarinin heyecanla izlenen dizisi Esaret ikinci sezonuyla izleyicileriyle bulusuyor. Hira'yi kaybetmenin acisiyla yeniden ketum biri haline donen Orhun ve buyuk bir bilinmezligin icerisinde suruklenen Hira'nin yarim kalan hikayesi izleyiciyi ekran basina kilitliyor. Ekranlarin sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldigi yerden bomba gibi devam ediyor. Hira ve Orhun'un colde baslayan ve sonra sonsuz bir karanliga bogulan aski, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yasatiyor.

2. Sezon Hikayesi
Hira'nin olumunun uzerinden bir yil gecmistir. Sevdigi kadinin cesedi basinda onunla vedalasan Orhun, darmadagin haldedir. Yasin derin kederi icinde bogulurken, cevresindekiler de onunla birlikte kaybolmaktadir. En cok da Hira'ya annesi gibi baglanan kucuk Ali! Her sey Orhun'un elinden kayip giderken, konaga gecmisten bir misafir gelir. Hem Ali'nin hem de Hira'nin hatirasinin uzerine, iyilik kiliginda karanlik bir golge gibi coker. Orhun zor bir karar vermek zorunda kalir. Ali icin; cani gibi sevdigi kucuk yegeninin sagligi ve mutlulugu icin, asla girmem dedigi bir yola bir kez daha girecek, gonlundeki aska ihanet mi edecektir? Fakat Orhun'un bilmedigi bir gercek vardir. Once dusmani, sonra vicdani, en sonunda ise hayatinin aski olan kadin yasamaktadir. Hira hala hayattadir! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha ozgurluguyle arasinda zincirler durmaktadir. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birlestirir. Fakat golgelerin ardinda baska golgeler, kotulugun maskelerinin ardinda baska maskeler vardir. En buyuk dusman ise Demirhanli ailesinin gecmisinden cikip gelir. Orhun ve Hira, bir kez daha, asklari ve sevdikleri icin el ele bu dusmanin karsisinda durmak zorunda kalirlar! Her seyin; askin ve guvenin, ailenin ve sadakatin hic olmadigi kadar sinandigi bir hikaye baslar.

Yonetmen. Ayhan Ozen – Serkan Mut
Senaryo. Basak Yazi Odasi
Oyuncular. Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yagiz Durmus, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimsek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yagmur Çelik, Yaren Yildirim, Kerem Tanik, Ceren Su Gulnaz Ozcelik, Bulent Ergun, Basak Durmaz, Oncil Aktarici, Gozde Erdem, Sinem Karacoban,
Muzik. Minor
Sanat Yonetmeni. Muslum Çalasin
Tur. Drama
Yapim Şirketi . Karamel Yapim 

Esaret Dizisi 332. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler