29 Mart 2024 Cuma - Rüyada Falcı Görmek Rüyada Falcı Görmek
HaberTL.com

Rüyada Falcı Görmek

15 Şubat 2018 954 Yorum Yap

Rüyada Falcı Görmek

Falcı rüya tabiri, Rüyamda Falcı gördüm? Falcı rüya yorumu, Falcı ne demektir, Falcı neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada F..

Falcı rüya tabiri, Rüyamda Falcı gördüm? Falcı rüya yorumu, Falcı ne demektir, Falcı neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Falcı görmek ile alakalı tabirler? Falcı ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada falci gormek, hilekar ve yalanci bir adamla yorumlandigi gibi koseye cekilme ve sohret sahibi olmaya isaret eder. Falciya gitmek hilebaz ve yalanci biri tarafindan aldatilip dolandirilacaginiza isarettir, falci ile munasebet iyi sayilmaz.  Ruyada fal ve falci gormek hile ve hirsizlik yapmaya yorumlanir. Bir kimse ruyasinda bir falci gorse, bu onun (ruya sahibi­nin), hilekar, yalanci ve duzenbaz bir kimseden zarar gore­cegine ve aldatilacagina isaret eder seklinde yorumlanir. İmam-i Nablusi'nin yorumuKisinin ruyada bir falci gor­mesi, iyi degildir. Bu ruyasi onun (ruya sahibinin) kendi is­lerini iptal edecegine veya iptal ettigine isarettir. Bir kimsenin ruyada bir falcinin yanina vardigini ve on­dan birtakim seyler sordugunu gormesi, iyi sayilmaz. Ru­ya sahibi kisinin gormus oldugu bu ruyasi, kendisinin bir takim uzuntu ve sikintilara dusecegine isaret eder seklin­de tabir edilmistir. Çunku falcilara kederli kisiler gider. Kisinin ruyada bir falciya kendi falini baktirdigini gorme­si, ruya sahibinin arkasindan dedikodu yapilacagina ve kendisinin cekistirilecegine isarettir seklinde yorumlanir. Falci, astrolog gibi gelecekten haber verdi­gini iddia eden birini gormek, ameli bosa ci­karacak egilimlere yorulur. Bir falcinin yanina gidip ona bir seyler sordugunu gormek, o kimseye ariz olacak siddetli uzuntu ve kedere isaret eder. Falciya gidip bir sey sormak ve onun de­diklerini onaylamak, Allah'in indirdigi kitabi ve Peygamberimiz'in (s. a. s. ) ummetine bildirdigi hususlari inkar etmeye delalet eder. (Dikkat fala ve falcinin sozlerine inanmak, din olculerine gore haram sayilmaktadir. Bu cihetten olacak ki, falci ruyalari da pek hayra isaret etmemekte oldugu goruluyor. Y. Tavasli). Falcinin soylediklerini onemsemedigini ve onlara inanmadigini goren kimse akli selimi ve dini prensipleri kendine rehber edinir. Kendisinin falci oldugunu gormek, hayir, iyilik ve sohrete isaret eder.

Rüyada Falcı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Falcı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi