25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Padişah Görmek Rüyada Padişah Görmek
HaberTL.com

Rüyada Padişah Görmek

18 Nisan 2018 1074 Yorum Yap

Rüyada Padişah Görmek

Padişah rüya tabiri, Rüyamda Padişah gördüm? Padişah rüya yorumu, Padişah ne demektir, Padişah neye işaret eder ve yorumlanır? R&u..

Padişah rüya tabiri, Rüyamda Padişah gördüm? Padişah rüya yorumu, Padişah ne demektir, Padişah neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Padişah görmek ile alakalı tabirler? Padişah ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada padisah gormek, cok guzel bir ruya ola­rak yorumlanir. Bekarlar icin mutlu bir yuva kuracaginiza evli iseniz son derece gecimli ve mutlu bir yasantiniz olacagina isaret sayilir.  Ayrica ruyada padisah gormek, yukselmeye ve iler­lemeye, mesleginde yuksek mevkilere gelmek, islerinde ilerlemekle tabir olunur. Ruyada tahtina kurulmus bir padisah gormek, izzete, serefe, kuvvet ve kudrete isaret eder. Ruyada sultan veya padisah gormek, ima­met, ilim, hitabet, sohret, hukum, hukme in- kiyad, guzel yuz, izzet ve devlet, seref, yuk­seklik, nîmet, kuvvet ile tabir olunur. Ruyada adaletli bir sultani veya padisahi gormek, dunya ve ahirette murada ermeye isarettir. Ruyada padisahin basindan sarigini veya elbisesinden bir seyi aldigini gormek, malinin elinden gitmesine, memuriyetten azline ve kazancin durgunluguna delalet eder. Ruyada padisahla beraber bir yorgan altina girdigini gormek, sultandan gelecek mal ve hayra isarettir. Ayrica ruyada padisahi gormek, zenginle­sip kazanci bol olmaya, dusmanliktan kurtul­maya ve halinin iyi olmasina da isaret eder. Padisahi (hukumdari, devlet baskanini, meliki) oldurdugunu gormek, buyuk bir is ta­lep etmeye ve bunu basarmaya isarettir. Hastanin padisah olmasi, uzuntu ve kede­re isarettir. Ruyada padisah oldugunu gormek, ehli icin mulke ve saltanata ermeye; ehli olmayan icin, onun bulundugu toplumda, alim ve takva ehli­nin disindakilere zarar verecek olan fitne ve karmasaya yahut baska bir musibete isarettir.

Rüyada Padişah Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Padişah Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi