25 Mayıs 2024 Perşembe - Rüyada Palabıyık Görmek Rüyada Palabıyık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Palabıyık Görmek

18 Nisan 2018 962 Yorum Yap

Rüyada Palabıyık Görmek

Palabıyık rüya tabiri, Rüyamda Palabıyık gördüm? Palabıyık rüya yorumu, Palabıyık ne demektir, Palabıyık neye işaret eder ve yorum..

Palabıyık rüya tabiri, Rüyamda Palabıyık gördüm? Palabıyık rüya yorumu, Palabıyık ne demektir, Palabıyık neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Palabıyık görmek ile alakalı tabirler? Palabıyık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kendi biyiginizi uzatip pala biyikli oldugu­nuzu gormek, kendinizin kucuk dusurucu bazi yanlis dav­ranislarda bulunacaginiza ve dolayisiyla herkese alay ko­nusu olan bir duruma duseceginize isaretle yorumlanir.  Bazen de bu ruya, haram bir seyler iceceginize, malinizin zekatini vermeyeceginize, size emanet edilen bir seyi in­kar edip sahibine iade etmeyeceginize ve dolayisiyla bu kotu davranis ve hareketinizin cezasi olarak kedere ve si­kintiya duseceginize isaret eden bir uyari ruyasidir, sek­linde tabir olunur. Ayrica ruyada palabiyik gormek, cok guzel bir ask hayatinin baslamak uzere olduguna isaret olarak yorumlanir.

Rüyada Palabıyık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Palabıyık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi