19 Nisan 2024 Pazar - Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba
HaberTL.com

Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba

07 Mayıs 2024 53 Yorum Yap

Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba

Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba Kanal 7 ekranlarinin sevilen gunluk yerli dizisi Ruzgarli ..

Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle - 8 Mayıs Çarşamba

Kanal 7 ekranlarinin sevilen gunluk yerli dizisi Ruzgarli Tepe'nin 93. bolumunde neler olacak?

Basrollerini Gokberk Yildirim ve Cemre Arda'nin paylastigi "Ruzgarli Tepe" dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla gecen hayati ile ailesinin gozunden bile sakindigi, prenses gibi bakip buyuttugu bir genc kizin bilinmezliklerle dolu hayat hikayesini anlatiyor.

Yasadigi kasabanin en zengin ailesinin kizi olan Zeynep ve kendini kaybettigi ailesinin intikamina adamis Halil'in karmasa, bilinmezlik ve imkansizliklar girdabinin icinde yasadigi ask hikayesi "Ruzgarli Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile bulusuyor.  Ailesinin akilli, uslu ve hanim kizi olan Zeynep, kasabada herkes tarafindan ornek gosterilen birisidir.  Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yonu vardir, o da savasci bir ruha sahip olmasidir. Halil ise anne babasini daha cocuk yasta kaybetmis ve yillarca ailesini kaybetmenin uzuntusu ve kini ile teyzesinin yaninda buyumus bir genctir.  

Çileli bir hayata kucuk yaslarda adim atan, zorluklarla mucadeleyi birakmayan Halil ve prenses profilinin altinda gercek bir ozgur savasci yatan Zeynep'in yollari kesisir. Ailesi icin yasayan Halil ve ailesine ragmen yasayan Zeynep'in kor dugume donen ask hikayesinde yasanilan acilar, alinan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansizliklar bu iki genci geri donulmez bir yola sokar.  Bambaska dunyalarin iki farkli insani olan Zeynep ve Halil, farkinda olmadan askin girdabina kapilir ve birbirlerinden ne kadar kacsalar da yollari hep kesisir. Atiklari her adimin, aldiklari her kararin sonuclarinin olacagi bu yolda asklari, Zeynep ve Halil'i ayakta tutabilecek mi? 

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir ask hikayesine uzanan Halil ve Zeynep'in oykusu Ruzgarli Tepe Kanal 7'de...

Rüzgarlı Tepe 93. Bölüm Fragmanı izle

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler