26 Mayıs 2024 Cuma - Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 6 Mart Salı Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 6 Mart Salı
HaberTL.com

Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 6 Mart Salı

05 Mart 2018 5150 Yorum Yap

Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı izle - 6 Mart Salı

Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 6 Mart Salı - Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 136. Bölümünde neler olacak? ..

Ah Kalbim 136. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 6 Mart Salı - Kanal 7'nin sevilen dizisi Ah Kalbim 136. Bölümünde neler olacak? Ah Kalbim 136. yeni bölüm fragmanı ve özeti yayında. İşte Ah Kalbim 136. Bölüm ayrıntıları...

Bu bölümde, Rony maske takarak Tanu'yu kaçırır. Nikhil'in yanlarına gelmesini sağlayan Rony, hiç beklemediği bir olay ile karşı karşıya kalır.

Rony maske takarak Tanu ile buluşmak için yola çıkar. Buluşma yerine gelen Tanu'yu kaçıran Rony, Pragya'yı arayarak ona haber verir. Rony, Tanu'nun ellerini bağlayarak onu tehdit etmeye başlar. Nikhil'in de gelmesini isteyen Rony bebeğin babasının Nikhil olduğunu bildiğini söyler. Tanu'ysa sırrının ortaya çıkmasından çok korkar ve Nikhil'i arar. Nikhil ise maske takarak Tanu'nun mahsur tutulduğu yere gider. Rony'nin karşısına çıkarak delilleri kendisine isteyen Nikhil, şantajcınında kim olduğunu öğrenmek için ona bir hamle yapar ve maskenin ardında Rony'nin olduğunu görür. Peki Nikhil'in elinden kaçmaya çalışan Rony, kurtulabilecek mi?

Ah Kalbim 136. Bölüm Fragmanı

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 6
3
1
1
0
0
1
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi