27 Mayıs 2024 Cumartesi - Kim Kimin Kocasını... Kim Kimin Kocasını...
HaberTL.com

Kim Kimin Kocasını...

Sinan 19 Şubat 2018 919 Yorum Yap

Kim Kimin Kocasını...

Merhaba arkadaşlar! Yatmadan bir yazı yazayım dedim ;) Konumu? Konu aslında dedikodu ;) yani magazin ;) Bu ne arkadaş !bizim magazin ..

Merhaba arkadaşlar! Yatmadan bir yazı yazayım dedim ;) Konumu? Konu aslında dedikodu ;) yani magazin ;) Bu ne arkadaş !bizim magazin dallası geçti yalan rüzgarıyla yarışıyor burun buruna...

Şöyle; net haberlerine bakayım diyorsun hep aynı  başlık tvyi aç  aynı gazeteye bak... Başlık neymi? Tabiki gülben, seren, yeşim in koca kaptırma kavgası ;) mübarek indirime girmiş mal gibi kapan kapana ;) neymiş efendim sen yuva bozucusun sen o.... sun bilmem ne ;)hayır sıralama yapsalar bir-birlerine bu konuda fark atarlar sıralama değişmez yani ;)

Ben bunu bir fikrayala anlatayım siz anlayın ;)

Adamın biri kahveye gelen arkadaşına güya (iylik edecek )arkadaş sana önemli bir şey söyleyeceğim kızmaca darılmaca yok sen önnemini al diye diyorum der. Adamda buyur seni dinliyorum der. Yav bizim hanım senin hanımı hiç uygun olmayan kötü ( pavyon muş gördüğü yer) bir yerde görmüş bil istedim demiş. Adam başını kaldırmış arkadaş hadi benim hanım kötü oralarda geziyor peki senin hanım; iyiyse orda ne işi var ne arıyor o zaman? Demiş ;)

Aynen bu hesap bunların işi. ;) hepsi kendini finans etmek adına, zengin koca avlarken bunların kaçıncı eşleri oluyorlar dı acaba buna da bir cevap verseler hep birlikte ;) not tutardık hayır bilmem kaçtan sonra akılda tutması zor olur not almak gerekecek çünkü ;)) merak edenler için yani ;))) yoksa ben hiç merak etmiyorum  bu hatunları ve ex eşlerini ;))

Evettttt herkeze iyi uykular iyi geceler 

Hadi ben uçtum;)))

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi