26 Mayıs 2024 Cuma - Kördüğüm 218. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Mart Pazartesi Kördüğüm 218. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Mart Pazartesi
HaberTL.com

Kördüğüm 218. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Mart Pazartesi

11 Mart 2018 4761 Yorum Yap

Kördüğüm 218. Bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Mart Pazartesi

Kördüğüm 218. Bölüm izle - 12 Mart 2018 Pazartesi - Kördüğüm son bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı...

Kördüğüm 218. Bölüm izle - 12 Mart 2018 Pazartesi - Kördüğüm son bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Kördüğüm 13 Mart Pazartesi 218. bölüm de neler olacak? Kanal 7'nin sevilen dizisi Kördüğüm'ün 218. bölümünde hapiste geçen 18 yılın ardından İçça, özgürlüğüne kavuşmuştur. O hapisteyken çocukları da Damini'nin yanında hayatlarına devam etmektedir.

İçça, hapiste cezasını çektikten sonra çıkar ve çocuklarının nasıl bir hayat yaşadığını merak eder, görmek için annesinin evine gider. En küçük çocuğu Methi, büyümüş 18 yaşında genç ve güzel bir kız olmuştur. İçça'nın öldüğünü bilen Methi, annesinin hapiste olduğundan hiç habersizdir. Damini, İçça'nın tembih ettiği gibi Methi'ye gerçekleri anlatmaz. İçça, hapisten çıkıp annesine gitmek için yola çıkar. İçça, tesadüfen Methi'yle aynı trende yolculuk yapar. Trenden indiğinde Kanha, İçça'yı karşılar. Kanha'yı büyümüş halini gören İçça çok duygulanır ve yaşadığı acılar biraz olsun hafifler. Kanha, İçça'yıda alıp Damini'ye götürür. Fakat Methi'nin de sürpriz yapıp okuldan erken gelmesiyle herşey karışır. Peki İçça'nın kim olduğunu soran Methi'ye Damini ne söyleyecek?

Kördüğüm 218. Bölüm Fragmanı...

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
0
1
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi