26 Mayıs 2024 Cuma - Kördüğüm 384. Bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ağustos Kördüğüm 384. Bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ağustos
HaberTL.com

Kördüğüm 384. Bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ağustos

25 Ağustos 2018 2179 Yorum Yap

Kördüğüm 384. Bölüm özeti ve fragmanı - 25 Ağustos

Kordugum 384. bolum fragmaniyla izle7 de.. Gunduz kusaginin sevilen dizisi Kordugum'de bugun Visnu'nun ihmalkârligi yuzunden Mukta ve..

Kordugum 384. bolum fragmaniyla izle7 de.. Gunduz kusaginin sevilen dizisi Kordugum'de bugun Visnu'nun ihmalkârligi yuzunden Mukta ve Visnu'nun bebegini kacirirlar. Herkes Visnu'ya cok tepkilidir. 

Visnu, Akash ve Methi'nin evinde kalmayi kabul etmez ve bebegi de alip kendi evine gider. Ratna'nin adamlari bu sirada pusuda beklemektedir. Bebegi kaciran Ratna, bir gun icinde Rani gelmezse bebegi oldurme talimati verir. Mukta, bebegini kurtarmak icin Rani'yi gondermek ister. Ama Methi, Chamelli'ye verdigi sozu hatirlatir. Methi, Mukta'ya cok sinirlenir ve daha once gostermedigi kadar sert tepki verir. Bunun uzerine Nani, ikisinin arasinin bozulmasini firsat bilir ve Mukta'yi doldurur. Visnu ise bir bebegin hayatini kurtarmak icin baska bir cocugu feda etmeyi dogru bulmaz. Mukta'ya tek destek veren Nani'dir. Bebegin yeri bulunacak mi?

Farkli hayatlarin ic ice gectigi ‘Kordugum' her gun 16.10'da Kanal 7'de…

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi