26 Mayıs 2024 Cuma - Fırıncının Karısı Filmi Fırıncının Karısı Filmi
HaberTL.com

Fırıncının Karısı Filmi

09 Ekim 2019 989 Yorum Yap

Fırıncının Karısı Filmi

Fırıncının Karısı Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Fırıncının Karısı Filminin özeti, fragmanı, yorumları ve oyuncuları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

Fırıncının Karısı Filminin Konusu: Naif bir kadin olan Ferdane'nin, kocasi firinci Mustafa ile siradan bir yasami vardir. Maskülen ve kiskanç bir adam olan Mustafa'nin davranislarina alisan Ferdane, bir süre sonra beklemedigi durumlarla karsi karsiya kalir. Kocasinda büyük degisiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir sey oldugunu düsünse de isler pek de onun düsledigi gibi degildir. Oldugunun tam aksi davranislar sergileyen Mustafa'nin bu hali Ferdane'yi büyük bir merakin içine sürükler. Kocasindaki bu büyük degisimin nedenini ögrenmek isteyen Ferdane, Mustafa'yi takip etmeye karar verir. Kendisine yardim etmesi için kardesi Ramazan'i da yanina alan Ferdane, kocasi Mustafa'nin pesine düser. Tüm bu kargasaya neden olan olayin açiga çikmasiyla Mustafa, Ferdane ve Ramazan, kendilerini büyük bir maceranin içinde bulur.

Yönetmen: Murat Onbul
Oyuncular: Alper Kul, Ferdi Sancar, Korhan Herduran, Büşra Pekin
Formatlar: 2D, GoldClass, Premium Cinema
Vizyon Tarihi: 27.09.2019
Süre: 91 Dakika
Tür: Komedi

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi