19 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Dabbağ Görmek Rüyada Dabbağ Görmek
HaberTL.com

Rüyada Dabbağ Görmek

15 Şubat 2018 974 Yorum Yap

Rüyada Dabbağ Görmek

Dabbağ rüya tabiri, Rüyamda Dabbağ gördüm? Dabbağ rüya yorumu, Dabbağ ne demektir, Dabbağ neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Dabbağ rüya tabiri, Rüyamda Dabbağ gördüm? Dabbağ rüya yorumu, Dabbağ ne demektir, Dabbağ neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Dabbağ görmek ile alakalı tabirler? Dabbağ ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada debbag gormek, insanlarin islerini duzenli bir sekilde sonuclandirmasini yardimci olarak saglayan iyilik sever bir adama isaret olarak yorumlanir. Dabbag (debbag)'in Turkcesi, tabak demektir ki, hayvan derile­rini tabakhanelerde (deri fabrikalarinda) isleyip kosele haline mesin ve sahtiyan haline getiren kisi demektir. Ruyada dabbag (debbag) gormek, halki (insanlari) iyilikle yola getiren kimseye isarettir. Bazi yoruma gore ise, miras­lari sahihlerine taksim eden (bolen) bir kimseye isarettir. Bazi tabirciye gore de ruyada debbag gormek, uzuntu ve sikintiya, ugursuzluga isarettir denmistir. Bazen de tabakci gormek, duzeltici (islah edici) bir adama veya bir doktora isaret eder seklinde yorumlanir. Ruyada debbag (deri fabrikasinda calisan ustayi) yani derile­ri isleyip tabak yapan kimseyi gormek, hastaliktan kurtul­maya isarettir. Ruyada dabbag gormek, kan alan kimse ile tabir olunur. Çunku dabbagci hayvan derileri­ni islah eder, kan alici kisi de insanin vucudu­nu afiyete kavusturur. Bazen dabbag, hastaliktan kurtulmaya isaret eder. Bazen de dabbagci gormek, islah edici bir adama isarettir. Bazi kere de ruyada dabbag gormek, in­sanlari iyilikle yola getiren bir adama isarettir. Yine dabakcyi gormek, uzuntu ve ugur­suzluga isarettir. Dabakci, zalim bir kimseye de isarettir. Bir kimsenin ruyada bir doktoru dabbagci olarak gormesi, o doktorun tip ilminde mahir ve ustat olmasina ve elinden bircok hastanin sifa bulmasina isaret eder. Ancak o doktorun dabak ettigi deri bozulmus ve kokmussa, doktorun cahil ve hileli bir kimse olduguna isaret eder. Dabakci, eger dunya islerine isaret ise, ruya sahibinin tehlikeden kurtulmasina; eger din islerine isaret ediyorsa, ruya sahibinin kitlik ve yoksulluk icindeki bir fakire yemek yedirecegine isaret eder. Ruyada kendini bir deri fabrikasi icinde gormek, bir hastayi zjyaret edecegine isarettir.

Rüyada Dabbağ Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Dabbağ Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi