26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Cariye Görmek Rüyada Cariye Görmek
HaberTL.com

Rüyada Cariye Görmek

08 Ağustos 2018 984 Yorum Yap

Rüyada Cariye Görmek

Cariye rüya tabiri, Rüyamda Cariye gördüm? Cariye rüya yorumu, Cariye ne demektir, Cariye neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Cariye rüya tabiri, Rüyamda Cariye gördüm? Cariye rüya yorumu, Cariye ne demektir, Cariye neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Cariye görmek ile alakalı tabirler? Cariye ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada cariye gormek, alinacak bir habere isaretle yo­rumlanir. Bir kisi ruyasinda guzel bir cariyenin kendisine dogru geldigini gorse, bu onun hayirli sevindirici bir haber alacagina veya iyi bir haber isitecegine isarettir. Ruyayi go­ren kisinin hukumet hazinesinden alacagi varsa, o alaca­gini alir, bir yitigi varsa, yitigini bulur seklinde yorumlanir. Kirmani'nin yorumu. Ruyada cariye gormek, bol, bereketli bir senenin olacaginin habercisidir. Bu yorum isaretlerini asagiya siralayabiliriz. Ruyasinda beyaz bir cariye aldigini goren kisi, memursa, vazife ve gorevinde (derece ve mertebesinde) yukselir. Eger gorevinden (isinden) atilmis olsa, yeniden eski yerine do­ner veya donecegine isarettir. Ruyayi goren kisi ticaretle ugrasan bir tuccar ise, kar ve kazanci artar veya artacagi­na, fakir ise zengin olur veya zengin olacagina isarettir. Çok zengin ve hizmetcileri olan bir kisinin bu ruyalari gormesi, zenginliginin (servetinin) artacagina isaret eder. Gorulen ruya hayirdir ve hayra isaret eder. Ruyasinda sari (sarisin) bir cariye aldigini goren kisi istek ve arzusuna (muradina) guclukle kavusur veya kavusacagi­na, diger bir yoruma gore hastalanir veya hastalanacagina isarettir seklinde yorumlanir.

Rüyada Cariye Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Cariye Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi