26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Ebubekir Görmek Rüyada Ebubekir Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ebubekir Görmek

23 Ağustos 2018 902 Yorum Yap

Rüyada Ebubekir Görmek

Ebubekir rüya tabiri, Rüyamda Ebubekir gördüm? Ebubekir rüya yorumu, Ebubekir ne demektir, Ebubekir neye işaret eder ve yorumlanır..

Ebubekir rüya tabiri, Rüyamda Ebubekir gördüm? Ebubekir rüya yorumu, Ebubekir ne demektir, Ebubekir neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ebubekir görmek ile alakalı tabirler? Ebubekir ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada Hz. Ebubekir'i (R. A. ) gormek din yo­nunden yukseleceginize isarettir.  Ruyasinda Hz. Ebubekir'i (R. A. ) gormek, kendi akranlari (yasitlari) arasinda yukselecegine ve degerli kimseler ara­sinda sayginlik gorecegine isarettir. İbn-i Sirin'in yorumu. Bir kimsenin ruyada Hz. Ebubekir (Radiyallahu Anh) Efendimizi guler yuzlu gormesi, hayirli­dir. Ruya sahibinin bu ruyasi, sevince erecegine, saglikli bir hayat surecegine, buyuk nimete kavusacagina, guclu kudretli olacagina, marifet ve ilim ehli biri olacagina gibi cihetlere isaret olarak yorumlanir demistir İbn-i Şirin. Ruyada Hz. Ebû Bekir'i gormek, yasitlari arasinda san ve serefle anilmaya, yucelik ve ulvî mertebeye, kiymetli kisiler arasinda tutulmaya, degerli insanlar nezdinde itibar gormeye, ehil olanlar icin hilafet ve onderlige isarettir. Hz. Ebû Bekir'i gormek, hayir ve iyilikte one gecmeye, comertlige, her turlu hayrin meydana gelmesine, insanlar icin hayirhah olmaya isarettir.  Yine ruyada Hz. Ebû Bekir'i gormek Allah (c.c.) yolunda savasarak dusmanlari uzerine galip gelmeye ve islerde muvaffak olmaya isarettir. Hz. Ebû Bekir (r. a. ) Efendimizi gormek, bazen cocuklar cihetinden gelecek sikintilara yahut hakyolda cekilecek mihnet ve sikintilara isarettir. Ruyada Hz. Ebû Bekir'i guler yuzlu ve ferah bir halde gormek, dunya ve ahiretin saadet ve huzuruna isaret eder.  Yine Ruyada Hz. Ebû Bekir'i yuzu guler ferah ve sururda gormek, ferah ve surura,  hastaliktan sifaya, ilim ve marifete isaret eder. Ruyada Hz. Ebû Bekir'le beraber oturdu­gunu gormek, Hakka tabi olmaya, Peygamber Efendimiz'in (s. a. s. ) sunnetine uymaya, Resûl-i Ekrem Efendimiz'in (s. a. s. ) ummetine nasihat ve ogut vermeye, hacca gitmeye, sehit olarak olmeye isarettir. Ebû Bekir (r. a. ) efendimizi ruyada sag ola­rak gormek, Allah'in kullarina karsi merha­metli ve sefkatli olmaya isaret eder. Bazi kere de onu gormek, Allah Teala yo­lunda mali infak etmeye, sadakayi muhafazaya ve erkek cocuga isarettir. Bir kimsenin Hazret-i Siddik-i Ekber'i gor­mesi, dogru ve tedbirli olmasina, sidk ve vefa sahibi bulunmasina ve elinin altindakilere gu­zel muamele etmesine isaret eder.

Rüyada Ebubekir Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ebubekir Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi