26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Habil Görmek Rüyada Habil Görmek
HaberTL.com

Rüyada Habil Görmek

28 Ağustos 2018 854 Yorum Yap

Rüyada Habil Görmek

Habil rüya tabiri, Rüyamda Habil gördüm? Habil rüya yorumu, Habil ne demektir, Habil neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada H..

Habil rüya tabiri, Rüyamda Habil gördüm? Habil rüya yorumu, Habil ne demektir, Habil neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Habil görmek ile alakalı tabirler? Habil ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyasinda bir kimse, Habil'i gorse, ruyayi goren bu kimseye haset edilir, kiskanilir, seklinde tabir olunur. Ruyada Hazret-i Adem'in (A. S. ) ogullarindan olan Habil'i gormek, etrafiniz tarafindan kiskanilacaginiza isarettir. Bazi yorumculara gore ise, Habil'i ruyasinda goren kimse­nin oldurulecegine isarettir seklinde yorumlamislardir. Ruyasinda Habil'i gormek, bazen de Allah'a itaat etmege isaretle yorumlanmistir. Ruyada Hazret-i Âdem'in oglu Habil'i gor­mek, ruya sahibi hakkinda yapilacak hasede isaret eder.  Bazen ruyada Hazret-i Âdem'in oglu Habil'i gormek, dusmandan gelecek sıkıntılara isarettir. Bazen de ruyada Habil'i gormek, Allah'a itaatte bulunmaya ve Rabbi'nin ondan razi oldugu bir yakinliga isaret eder.

Rüyada Habil Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Habil Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi