26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Ilıca Görmek Rüyada Ilıca Görmek
HaberTL.com

Rüyada Ilıca Görmek

16 Şubat 2018 977 Yorum Yap

Rüyada Ilıca Görmek

Ilıca rüya tabiri, Rüyamda Ilıca gördüm? Ilıca rüya yorumu, Ilıca ne demektir, Ilıca neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada I..

Ilıca rüya tabiri, Rüyamda Ilıca gördüm? Ilıca rüya yorumu, Ilıca ne demektir, Ilıca neye işaret eder ve yorumlanır?? Rüyada Ilıca görmek ile alakalı tabirler? Ilıca ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada ilica gormek, sagliga isarettir. Ruyada ilica gormek, hasta ise sihhate kavusmakla yorumlanir. Saglik ve zindelik isaretidir. Ruyada ilica (kaplica) gormek, bozulan sagliginizin duzelecegine yorumlanir. Ruyada ilica da yikandiginizi gormek, uzuntu ve kederden kurtulmaya, hastaliktan sifa bulmaya, gunahlarindan tovbe edecegine; duaya devam etmeniz gerektigine, biryoruma gore de bundan sonra islerinizin yolunda gi­decegine yorumlanir. Kaplicada guslettigini veya abdest al­digini gormek, sihhat ve afiyete, borctan kur­tulmaya, hayirli rizka isaret eder.

Rüyada Ilıca Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Ilıca Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi