26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Nazarlık Görmek Rüyada Nazarlık Görmek
HaberTL.com

Rüyada Nazarlık Görmek

02 Eylül 2018 912 Yorum Yap

Rüyada Nazarlık Görmek

Nazarlık rüya tabiri, Rüyamda Nazarlık gördüm? Nazarlık rüya yorumu, Nazarlık ne demektir, Nazarlık neye işaret eder ve yorumlanır..

Nazarlık rüya tabiri, Rüyamda Nazarlık gördüm? Nazarlık rüya yorumu, Nazarlık ne demektir, Nazarlık neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Nazarlık görmek ile alakalı tabirler? Nazarlık ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada masallah, mavi boncuk, nazarlik otu gibi nazarlar icin kullanilan seyleri gormek, takmak, asmak birbi­rini kovalayan cok iyi mujdeli haberlere yorumlanir. Ruyada nazarlik cinsinden seyler gormek, surekli gelecek iyi haberlere isarettir. Bazi yorumculara gore de, ruyasinda nazarlik (Nazar deg­mesin diye cocuklara, hayvanlara ve nazar degmesi korkulan seylere asilan bir takim cesitleri vardir. ) gormek, hastaliga yakalanmaya, islerin durmasi ve islerin bozulmasina, uzuntu ve kedere dusulmeye veya dusulecegine isarettir. Nazarligi muska yahut istiaze (Allah'a siginma) dualari bulunur halde takmak, emniyet ve guvene delalet eder.

Rüyada Nazarlık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Nazarlık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi