26 Mayıs 2024 Cuma - Rüyada Panter Görmek Rüyada Panter Görmek
HaberTL.com

Rüyada Panter Görmek

03 Eylül 2018 843 Yorum Yap

Rüyada Panter Görmek

Panter rüya tabiri, Rüyamda Panter gördüm? Panter rüya yorumu, Panter ne demektir, Panter neye işaret eder ve yorumlanır? Rüy..

Panter rüya tabiri, Rüyamda Panter gördüm? Panter rüya yorumu, Panter ne demektir, Panter neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Panter görmek ile alakalı tabirler? Panter ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada panter gormek, sporda basariya isarettir. Panter tarafindan isirilmak bir maci kaybetmeye, panteri avlamak mac kazanmaya, panterle bogusmak cetin bir mactan sonra bera­berlige isarettir.  Ruyada panter gormek, ruya sahibi icin guzel bir ge­cimden guzel gunlerden sonra, biraz mali krize girecegi­ne, yani islerinin bozulmasina isaret eder denmistir.  Bazi yoruma gore ise, ruyada panter gormek, esler arasin­da ortaya cikacak kiskancliga ve bu nedenle biraz sıkıntı cekilecegine isaret eder seklinde yorumlamislardir.  Ruyasinda kendi cocugunun panter olmus oldugunu goren ki­si, sevdigi kisiler hakkinda yanlis dusuncelere kapildigina ve bundan vaz gecmesi gerektigine, cunku bunun asli esasi olmadigina isaret eden bir ikaz (uyari) ruyasidir denmistir. Ruyada panter gormek, kiskanc bir kisi ile yuva kuracaginiza, bu yuzden hayatinizin ze­hir olacagina; panter avladiginizi gormeniz, sevdiginiz bir kisi icin yanlis dusuncelere ka­pildiginiza, bunlarin asli astari olmadigina yo­rumlanir.

Rüyada Panter Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Panter Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  Toplam oy: 1
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi