27 Mayıs 2024 Cumartesi - Rüyada Şurup Görmek Rüyada Şurup Görmek
HaberTL.com

Rüyada Şurup Görmek

01 Ekim 2018 977 Yorum Yap

Rüyada Şurup Görmek

Şurup rüya tabiri, Rüyamda Şurup gördüm? Şurup rüya yorumu, Şurup ne demektir, Şurup neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Ş..

Şurup rüya tabiri, Rüyamda Şurup gördüm? Şurup rüya yorumu, Şurup ne demektir, Şurup neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Şurup görmek ile alakalı tabirler? Şurup ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyasinda surup ictigini gormek, ilim sahibi olmaya, omrunun uzun olacagina, mutlu ve mesut bir hayati olacagina ve dini hayatinin kuvvetli olacagina, din bakimindan yukselecegine isaretle tabir olunur. Demek oluyor ki, ruyasinda surup (tatli bir surup) ictigini gormek, uzun omur, huzurlu bir dunya hayatina, dindar ve ibadetlerine onem veren bir kimse olacaginiza isarettir. Ruyada eksi bir surup icmek ise, uzuntu ve kedere isaret ettigine yorumlanir. Ruyada eksi bir surup ictigini gormek, bazi kere de cimrilige ve bir takim seyleri gizlemeye isaret olarak tabir edilir.  Bas agrilarini gidermek icin icildigini gordugunuz surup ise, borclulardan ve dusmanliklardan iyi bir sekilde kurtulmaya guzel bir siyaset ve tatli dille dusmanliklari ortadan kaldirmaya isaretle tabir olunur. Ates dusurmek icin icilen surup da ayni sekilde tabir olunur. Ruyada surup icmek, uzun omur, ilim, marifet, sohret, dirlik, din ve ibadetle yorumlanir.

Rüyada Şurup Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Şurup Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi