02 Nisan 2024 Perşembe - Rüyada Uçtuğunu Görmek Rüyada Uçtuğunu Görmek
HaberTL.com

Rüyada Uçtuğunu Görmek

25 Mayıs 2018 868 Yorum Yap

Rüyada Uçtuğunu Görmek

Uçtuğunu rüya tabiri, Rüyamda Uçtuğunu gördüm? Uçtuğunu rüya yorumu, Uçtuğunu ne demektir, Uçtu..

Uçtuğunu rüya tabiri, Rüyamda Uçtuğunu gördüm? Uçtuğunu rüya yorumu, Uçtuğunu ne demektir, Uçtuğunu neye işaret eder ve yorumlanır? Rüyada Uçtuğunu görmek ile alakalı tabirler? Uçtuğunu ile ilgili gördüğüm rüyanın anlamı nedir?

Ruyada kus gibi uctugunuzu gormek, bir yolculuga cikacaginiza veya mevki ve rutbenizin yukselecegine yorumlanir. Goge dogru yukselip uctugunuzu gormek, bir gun muvaffak olacaginiza isaret eder.  Ruyada hapiste bulunan kimse uctugunu gorse, ha­pisten cikacagina isarettir. Ruyada bir kimse kanatsiz uctugunu gorse, yerini ve evini degistirecegine isarettir.  Ruyada gurbetteki kimse uctugunu gorse, memleketine do­necegine isaretle yorumlanir. Ruyada bir evden bir eve uctugunu gormek, evini degistire­cegine veya ecelinin yaklastigina isaretle tabir edilir. Ruyada yerden goge dogru uctugunu gormek, hacca gidece­gine isaretle yorumlanir.  Ruyada bir ogrenci uctugunu gorse, derslerini basariyla ne­ticelendirecegine isarettir.

Rüyada Uçtuğunu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz?

Rüyada Uçtuğunu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan habertl.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Alfabetik Rüya Tabirleri
Son Haberler
En Çok Okunan Haberler
Gönderiler Aşk Bir Rüya Haber TL Çiçekdağı Aşk Bir Rüya Dizisi